Нов ураган от европейски звезди на Какао

Нов ураган от европейски звезди на Какао | StandartNews.com

Адриан Сина, Ларис и DJ Карлос Галярдо гостуват в „La Cubanita Beach Bar"

Нашумялата попзвезда Адриан Сина пристига в България на 24-ти юли и ще разтърси южния плаж в Слънчев бряг. Шоуто ще се състои в хитовия бар „La Cubanita Beach Bar". Плаж Какао ще бъде взривен от хитовете Boracay, Kamelia, Hold On, I'm Sorry, Dilemma.

Седмица преди него, в най-новата дискотека, на 18-ти юли ще гостува и европейската сензация Lariss, чийто хит „Dale Papi" все още е в челни места в различни европейски радио и телевизионни класации. На 11-ти, събота, в „La Cubanita Beach Bar" специален гост ще е DJ Carlos Gallardo, като част от световното му турне. Миналата седмица, парчето на Рики Мартин и Питбул, което е официално ремиксирано от Карлос Галярдо зае 1-во място в Денс чарта на Билборд. Наравно с това, ремиксът му и на "Desert Rose" също предизвика масов интерес.

Първото голямо звездно участие „La Cubanita Beach Bar" вече е факт. На 5-ти юли Емил Ласария и Кейтлин зарадваха меломаните с хитовете си "Tu Amor", "Fiesta", "Baila", "Noce loca", римейк на "Guantanamera" и десетки други. Партито продължи до малките часове на денонощието, а настроението – неописуемо. Румънският тандем Ласария и Кейтлин останаха впечатлени от атмосферата и интериора в „Ла Кубанита", както и от топлото посрещане от страна на присъстващите.

Това лято в новата „La Cubanita" ще има още много изненади, сред които и участия на много български имена от RnB и поп-музиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай