Нешка и Ко с благотворително шоу във Варна

Нешка и Ко с благотворително шоу във Варна | StandartNews.com

Нешка Робева и нейната формация "Нешънъл АРТ" с уникален спектакъл във Варна. Те ще са част от благотворителния концерт „Завинаги с нас" в помощ на децата на загиналите полицаи, които ще се проведе на 9 април от 18 часа в Двореца на културата и спорта.

Заедно с Нешънъл Арт на сцената ще излязат изпълнители от квартет „ИНТРО", участниците в БГ Евровизия Денс Студио „Creators", школа за народни танци „Колеви",както и други звезди на българската сцена, които умеят да вдъхнат оптимизъм и живот на децата.

Целта на инициативата е събиране на средства за летен лагер на децата на загиналите, при изпълнение на служебния си дълг, полицаи. Това е кампания с позитивен заряд и изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без бащи, съобщиха организаторите от Форум „Възможност за бъдеще.

За пръв път в Гала Концерт в чест на загиналите служители от системата на МВР „ЗАВИНАГИ С НАС", на видео стена ще бъде показана личната съдба на семействата на загиналите служители, трудностите, с които са се сблъскали и нуждата от подкрепа в такъв момент на изпитание.

Всеки, който иска да подпомогне благотворителната кауза, може да закупи билет за концерта или да дари пари по банковата сметка:

„БАНКА ДСК" ЕАД
КЛОН: ФИНАНСОВ ЦЕНТЪР ВАРНА, 0301
БУЛСТАТ: 176977665
IBAN: BG17STSA93000023281724
BIC: STSABGSF
Сдружение Форум „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ"

Повече информация да намерите във фейсбук страницата на събитието- ФОРУМ „ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪДЕЩЕ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай