Майли Сайръс скандализира на наградите на MTV (ВИДЕО)

Майли Сайръс скандализира на наградите на MTV (ВИДЕО) | StandartNews.com

Скандална визия показа певицата Майли Сайръс на видео наградите на MTV в Лос Анджелис. Тя бе водеща на събитието и смени няколко оскъдни и шокиращи тоалета от червения килим до сцената.

Розова надуваема рокля с буквите "DO IT", прозрачен найлонов тоалет с шарени помпони, скриващи само интимните й части, къса рокля с кристали или "кристален полилей", както я определиха феновете, са само част от визиите на звездата, която за пореден път показа пред камерите и обективите, че няма задръжки.

Рапърката Ники Минаж получи отличието си за хип-хоп видео за Anaconda и директно се обърна с нападки към Сайръс, с която спорят още при обявяването на номинациите: "А сега искам да се обърна към тази к***а, която изговори много за мен в пресата. Това добре ли беше, Майли?". После обаче организаторите й спряха микрофона.

Тейлър Суифт спечели четири приза на видео музикалните награди на MTV, сред които видео на годината, най-добър поп клип и най-добро сътрудничество за "Bad Blood", която е съвместна с рапъра Кендрик Ламар.

22-годишната Сайръс бе показана зад сцената, говорейки и криейки се зад завеса. Тя показа една от гърдите си и камерата не успя да се измести в този момент. По този начин младата певица успя да засенчи триумФа на Суифт. Кадърът ще бъде изрязан от бъдещите излъчвания на шоуто, обявиха по-късно от MTV.

Биг Шон грабна приза за видео с послание за парчето "One Man Can Change The World", записано в сътрудничество с Кание Уест и Джон Леджънд.

В професионалните категории отличия получиха клипове на Снууп Дог (за сценография за So Many Pros), на група OK Go (за хореография за I Won't Let You Down), на диджей и продуцент Флаин Лоутъс в сътрудничество с Кендрик Ламар (за операторско майсторство за Never Catch Me), на Кендрик Ламар (за режисура за Alright), на Бионсе (за монтаж за 7/11) и на Скрилекс и Дипло в сътрудничество с Джъстин Бийбър (за визуални ефекти за Where Are U Now).

Младият Бийбър получи и награда за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън. Той изпълни две парчета на сцената, сред които и новия си сингъл What Do You Mean. Накрая на изпълнението любимецът на хиляди тийнейджъри се разплака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай