Мадона "like a stair" на наградите "Брит" (ВИДЕО)

Мадона "like a stair" на наградите "Брит" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Мадона вече няма да пее само "Lucky star" ("Щастлива звезда"). От снощи световната поп икона има ново изпълнение - "Like a stair" ("Kaто стълба"). Тя взриви всички световни медии със зрелищното си падане от стълбите на сцената на британските музикални награди в Лондон.

Поп звездата, която излезе на сцената с дълго черно наметало, падна назад и прелетя стъпалата. По сценарий, танцьор от трупата й е трябвало да издърпа дългото наметало на Армани. То обаче било здраво завързано и плановете се провалили.

Реакцията на Мадона след падането обаче показа, че тя е звезда от истинска величина. Певицата се завърна на сцената и продължи изпълнението на песента "Living For Love" ("Живея за любов").

По-късно поп звездата написа в Инстаграм, че наметалото й е било много добре завързано и затова танцьорът не е успял да го издърпа. Тя сподели, че е добре след неловкия инцидент на сцената.

"Григор отпадна, но Мадона направо падна", каза през смях водещият на сутрешните новини на Нова тв. 

Снощи британският певец и композитор Ед Шийран спечели наградата "Брит" в главната номинация за "Най-добър музикален албум". Той бе награден и в категорията "Най-добър британски изпълнител". Тейлър Суифт пък спечели наградата за "Най-добра чуждестранна изпълнителка".

"Най-добър пробив" отиде при Сам Смит. Наградите "Брит" са учредени от Британската асоциация на звукозаписната индустрия през 1977 г. и са британския аналог на "Грами".


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай