Лео разказа живота си в песен

Лео разказа живота си в песен | StandartNews.com

„Участвал съм в сбивания, влизал съм в ареста, но ми останаха много добри приятели от онези години", казва Лео
След много хитови дуети с Део, Играта, Рафи, Майкъл Флеминг – Lexus, италианецът Лео пуска самостоятелна песен. Тя се казва „Приятел" и е с изненадващо различно звучене и тематика. Парчето е откровен разказ за миналото на Лео в Италия, за най-трудните му моменти и дори такива, с които не се гордее.

„Винаги съм казвал, че животът ми преди е много различен от живота ми сега. Бях много по-луд, участвах в банди. Всичко, което го има в клипа съм го правил за съжаление – бил съм се по дискотеки и стадиони, участвал съм в кражби. Дружал съм със всякакви хора . Така живях от 14 до 24 години", разказва самият Лео.

Италианецът не крие, че е влизал и в ареста. „На 10 март 1992 г. Бях точно на 18 години и 1 ден. Отпразнувах пълнолетието си с приятели и се напихме. Сбихме се с двама патрулни полицаи. Успях да избягам, но полицията дойде сутринта вкъщи и ме арестува. Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура. За щастие съдийката ме погледа и ми каза: "Няма да ти провалям целия живот, ще напиша, че си направил тази глупост два дни преди да станеш на 18". Като видях как майка ми плаче реших да спра с големите глупости", признава Лео. Напълно скъсва с този си живот на 24, когато част от приятелите му са арестувани, а двама умират от свръхдоза.

Отнема му близо 2 години, за да напише „Приятел". Самият Лео разказва, че го прави, защото иска да покаже, че има и други начини да си щастлив и той ги е открил – има семейство, деца и бизнес, който дава хляб на 65 българи.
Идеята за клипа е изцяло на Лео, който лично прави кастинг за децата, които участват, за да приличат максимално на приятелите му. Снимките са в 132 СОУ „Ваня Войнова". Режисьор е Радостин Събев – ШОШО, а за адаптирането на текста към концепцията, отново получава безценната подкрепа на своя добър приятел бате Пешо.

Първите, които чуват „Приятел" са най-добрите му приятели в Италия, а частната премиера се състояла на рождения ден на синовете на Лео – Николо и Матия, на 30 октомври. „Един от тях се разплака, а другите много ме прегръщаха. Остана само един, който не знае за този проект", разказва Лео и държи всички да знаят, че нарочно е сложил истинските снимки на приятелите си накрая на видеото и дори е татуирал имената им върху себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай