Лео и Део с ново „Безгрижно” парче

Лео и Део с ново „Безгрижно” парче | StandartNews.com

Лятото идва и Лео и Део са готови с поредното горещо парче за сезона. Любимият тандем този път ще го карат „Безгрижно". Така се казва новата песен на двамата изпълнители, която вече се върти в радио ефира, а на 31 май ще е премиерата и на видеото в Youtube.

Парчето се е родило съвсем спонтанно, по време на съвместно участие на Део и Лео в Златни пясъци. „Направихме песента в хотела. Интересното е, че за трети път ни се случва така", разказва Лео.

„Безгрижно" е напълно в стила на вече утвърдения дует – забавно, лятно парче, без нецензурни рап рими и идеално за танци в пясъка. Този път обаче Лео ще изненада феновете си не само с няколко думи а с цял куплет на родния му италиански език.

За клипа Лео и Део отново се са доверили на режисьора Павлин Иванов - Bashmotion. Видеото е пародия на култовата комедия „Старски и Хъч". Към рап тандема се присъединяват още кубинската звезда Алфредо Торос, който играе ролята на Хъги Беър.

Голямата изненада в клипа е Queen Mary - световната шампионка по брейк Мари Славова, която тази година влезе в историята като първата жена шампион на брейк състезанието Red Bull BC One Cypher и си спечели правото да представя отново страната на световните финали.

В клипа Део и Лео се отдават на истински адреналинови страсти като подкарват уникалния за България автомобил GRAND TORINO от 1972 година.

Премиерата на видеото на „Безгрижно" е на 31 май в полунощ в Youtube канала Facing the Sun.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай