"Легендите" пяха за българите от целия свят

"Легендите" пяха за българите от целия свят | StandartNews.com

На 5 и 6 февруари супергрупата "Легендите" изнесе два концерта в препълнената зала на Sofia Live Club. За първи път в историята на българския рок, участието на групата беше излъчвано онлайн в реално време за всички фенове от страната и чужбина.

Концертът в събота (6 февруари) беше заснет с 4HD камери (+Newtek Tricaster) и излъчен чрез концертната платформа www.stageit.com. По време на стрийминга публиката в клуба следеше чата на феновете, които не можеха да присъстват на живо.

"Този концерт е най-добрият подарък за приятелите по света", "В момента слушаме най-страхотните рок музиканти на България" бяха само част от коментарите на нашите сънародници зад граница, примесени с приятелски поздрави от Германия, Англия, САЩ, Южна Африка, Кипър и Австралия. Разбира се, родните фенове не им останаха длъжни и показаха подкрепата си от градове като Русе, Стара Загора, Сливен и Велики Преслав.

Двата ексклузивни клубни концерта на "Легендите" ще се помнят дълго от публиката в Sofia Live Club. Йордан Караджов от "Сигнал", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра" изпълниха своя звезден репертоар от най-добрите, превърнали се в легендарни, български рок парчета. Музикантите откриваха ударно с хитовете „Богатство", "Нашият град" и "Любов". Градусът на емоциите се покачваше след всяка от песните като "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "Бъди какъвто си", "Пак ще се прегърнем", "Има ли цветя", "Оловният войник".

На финала феновете не позволяваха на музикантите да слязат от сцената, докато не чуят тоталните хитове „Жулиета", 'След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче" и "Да те жадувам".

Участието на "Легендите" беше организирано само два месеца след края на първото им национално турне и концерта им в Зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети. За тях "Легендите" направиха двата концерта в Sofia Live Club.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай