Крисия без лакомства преди "Евровизия"

Крисия без лакомства преди "Евровизия" | StandartNews.com

След десет дни ангелогласната Крисия Тодорова и виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови ще представят в Малта своята песен "Планетата на децата". На 15 ноември тримата ще се състезават в детската "Евровизия" с още 15 участници от Стария континент.

Седмица преди да отлети за Малта, малката чаровница е зачеркнала от менюто си любимите си пуканки. "Ям плодове, но ми е забранено да хапвам семки например и всякакви други неща - пуканки, чипс, които дразнят гърлото", обясни пред БНТ 10-годишната сензация от Разград. В момента тя репетира по 2 часа дневно за големия концерт в Ла Валета. Позволява си лукса да ходи на пеене само веднъж седмично от страх да не претовари гласа си. Тоалетът, с който ще изпълни своята "Планета на децата", вече е готов и е дело на дизайнерката София Борисова. Роклята е с дължина до земята, затова Крисия не е придирчива към обувките си. "Те няма да се виждат. Когато пях на националния стадион например, мама ми направи ботуши с българска тема, защото никъде не се продаваха такива", обясни момиченцето.

Майката на Крисия и Евгени Димитров-Маестрото са част от 10-членния екип, който заминава за Ла Валета на 9 ноември. Крисия е най-малкият участник във форума.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай