Кейтлин Луск идва за концерта на "Властелинът"

Кейтлин Луск идва за концерта на "Властелинът" | StandartNews.com

Любимото сопрано на Хауърд Шор и Енио Мориконе - красивата Кейтлин Луск, ще се завърне за грандиозното продължение на "The Lord of The Rings in Concert: Двете кули" на 19-ти декември в София. Кейтлин, която пее от 15 годишна в музикалните спектакли, вдъхновени от "Властелинът на пръстените", лично е настояла да стане част от шоуто в "Арена Армеец", въпреки че първоначално е трябвало да почива през този сезон.

"На турне съм с този спектакъл от почти 10 години, но трябва да призная, че отдавна не бях изпитвала такива емоции като на шоуто в България. По време на целия филм публиката реагираше толкова емоционално и спонтанно, знаеше репликите наизуст, познаваше ключовите моменти, веселите, тъжните. Видях сълзи на първите редове. Помня, че миналата година след 3 часовото шоу се прибрахме зад завесите и просто се спогледахме, а един от солистите каза: "Какво по дяволите се случи? Настръхнал съм като таралеж!". Това беше много скъп спомен за мен и реших, че няма начин пропусна "Двете кули" в България", казва певицата.

На музикално-филмовото приключение на 19-ти декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, както и смесеният и детският хор на БНР, но в още по-голям състав. На сцената ще има над 300 музиканти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай