Judas Priest идват в България

Judas Priest идват в България | StandartNews.com

Британските хеви метъл богове Judas Priest отново ще забият в България. Това ще се случи на 30 юни в столичната зала "Арена Армеец". Новината съобщиха организаторите от Sofia Music Enterprises.

Най-новото турне на Judas - Reedemer of Soul, започна през есента на 2014 г. в САЩ и ще продължи през 2015 г. с концерти в Австралия и Нова Зеландия, Япония, Латинска Америка, а през лятото ще щурмува и Европа, като една от спирките е именно в София.

Билетите за концерта на Judas ще са на цена от 40 до 100 лева.

Продажбата им започва от 27 февруари (петък) в мрежата на Ticketpro.bg и касите на НДК.

Последният концерт на Judas Priest у нас бе в София в съвместен концерт с Whitesnake, Saxon, Slade и Mike and The Mechanics през 2011 г.

През 2014 г. Judas Priest издават албума 'Redeemer of Souls' – 17-ти поред в тяхната дискография. Той дебютира под номер 6 в класацията Билборд 200 – най-високата позиция за цялата кариера на бандата. Издаден у нас от Вирджиния рекърдс/ Sony Music, албумът е поредната доза класически хеви метъл от Judas Priest, пишат още организаторите.

"Всеки път целта ни е да вдигаме летвата по-високо и да търсим ново звучене в собствената ни философия за стила на Judas Priest – обяснява Роб Халфорд. – "Redeemer of Souls" разпали наново страстта ни към всичко, в което вярваме, в метъл идеите, от които се роди бандата. Албумът е класическа комбинация от всичко това, което обичаме в хеви метъл музиката – бясни китарни рифове и сола, яростни барабани, здрава бас линия и вокали, раздирящи до небесата."

"Redeemer of Soul" влиза в топ 10 на класациите по целия свят и предизвиква огромен интерес. Ето защо емблематичният глас и лице на групата Роб Халфорд, китаристите Глен Типтън и Ричи Фокнър, басистът Иън Хил и барабанистът Скот Травис се впуснаха в ново суперуспешно турне през октомври 2014 г., което ще продължи и през 2015 г.

На 30-ти юни в зала „Арена Армеец" хилядите почитатели на бандата у нас ще се насладят както на песни от "Redeemer of Souls", така и на най-великите им хитове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай