Изстрелват 12 тона фойерверки на плажа

Изстрелват 12 тона фойерверки на плажа | StandartNews.com

Огнено шоу с DJ две нощи в Каварна, правят спектакъл и в морето

Пищно огнено шоу ще събере хиляди наши и чужди туристи в Каварна. 12 тона фойерверки ще бъдат изстреляни в красиви фигури, съпроводени с оригинална музика. Това ще стане през двете вечери на международния фест на фойерверките, който ще се проведе на плажа в морския град на 22 и 23 август. Градът, прочут с рок концертите, се стяга за огненото шоу, което ще се прави за втора поредна година.

Пет фирми са заявили участие, като една от тях е от съседна Румъния, разкри в аванс кметът на Каварна Цонко Цонев. Всяка вечер феновете ще могат да видят по три шоута от светлини, като между тях ще има специална музикална програма. За настроението на гостите тази година ще се грижат DJ Rosco, Ангел и Моисей, Стенли и Людмила Сланева. Сред изпълнителите са и добричлиите Румънеца и Енчев, които ще представят на живо най-новия си хит "Лято", в който участва и Кметъла, но той разкри, че този път няма да пее, а само ще слуша. Режисьор на огнения спектакъл за втора поредна година е Андрей Слабаков, а водещи в двете вечери ще са Ернестина Шинова и Красимир Добрев. Фойерверките ще се изстрелват от буна 1 и буна 2 на плажа, а едното от представленията ще бъде от морето, повдигна още завесата на предстоящия плажен купон Цонев.

"Миналата година първото издание се радваше на голям интерес. В района на плажа имаше разпънат огромен палатков лагер и затова тази година ще наблегнем много на реда при паркирането на автомобили и автобуси. Сред дошлите да гледат фестивала в първото му издание имаше и американци, а тази година имаме данни, че интересът е още по-голям", каза още каварненският градоначалник. Ако все още сте в отпуск и сте някъде на море - не пропускайте да видите танца на фойерверките в небето над Каварна на 22 и 23 август. Началният час е 20.30 часа, а мястото - плажът на Каварна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай