Истерия за Цеца в нета

Истерия за Цеца в нета | StandartNews.com

Цеца продължава да е номер 1 в балканския фолк

Кралицата на сръбския турбофолк Цеца, която ще разтърси отново софийската "Арена Армеец" на 17 март 2017 г., предизвика истински фурор в интернет с новия си албум "Autogram". Вдовицата на Аркан събра над 100 000 000 слушания за по-малко от месец в най-големия сайт за видеосподеляне Ютюб, едно сериозно постижение и може би рекорд по балканските ширини.
Многобройните фенове на певицата изглежда са били гладни за нови песни от изпълнителката на "Кукувица". С най-много гледания е едноименната песен към албума, както и "Metar odavde" с нашумелите музиканти от "Тропико бенд". Хитът "Trepni" е най-предпочитан у нас.

След като взриви пазара в Сърбия, дискът пожъна успех и у нас. Първите бройки бяха разграбени веднага, а бяха пуснати само преди два дни заедно с билетите за грандиозното шоу на звездата в София.

Цеца подарява новия си диск "Autogram" с всеки закупен билет за събитието у нас, но дискът няма да се разпространява в търговската мрежа в България по изричното настояване на самата певица. Причините не са известни. 

Билетите за концерта в "Арена Армеец" са на цени от 25 до 60 лв. и се намират в мрежата на "Евентим" в цялата страна, както и онлайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай