Графа и Д2 пеят за Маги

Графа и Д2 пеят за Маги | StandartNews.com

Калин Сърменов ще бъде водещ на концерта

Графа, Д2, Васко Кръпката, Отряд 13 и Deep Zone Project ще участват в благотворителен концерт "Нека бъде светлина за Маги" на 23 септември. Родните звезди ще пеят в подкрепа на Магдалена Димитрова, която е болна от рак. Диагнозата на 28-годишното момиче е ужасяваща - злокачествен тумор на долната челюст и меките тъкани. Германски лекари й дават надежда да оздравее, но сумата за лечение е непосилна за Маги и близките й. Само за да започне лечение, е нужен депозит от 50 000 евро. Благотворителният концерт, който може да й даде шанс стартира точно в 19.00 часа в Дома на културата в столичния квартал "Дружба".

Водещ ще бъде известният наш актьор Калин Сърменов. Помощ за организирането на концерта е оказал и кметът на район "Искър" Ивайло Цеков. Цената на билетите е 15 лева. Те ще се продават от 18 сепетмври на касата на културен дом "Искър".

На концерта може да се отиде и ако се преведат 15 лв. по дарителската сметка на момичето. След като направят това, хората трябва да пишат фейсбук страницата "Нека помогнем на Маги", за да си запазят място, а на концерта вместо билет да носят платежното от банката.

Дарителска сметка Fibank
IBAN:BG 10FINV91501316255802
BIC: FINVBGSF
Магдалена Димитрова Димитрова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай