Фил Колинс: Пропих се, не виждам смисъл в нищо

Фил Колинс: Пропих се, не виждам смисъл в нищо   | StandartNews.com

Фил Колинс призна за изключителна тежка депресия и проблеми с алкохола, които го измъчвали в последните години. Той разказа, че започвал да пие още от 11 сутринта и продължавал през целия ден.

"Събуждах се и започвах да гледам крикет. Включвах телевизора в 11 сутринта и отварях бутилка вино. Никога не съм бил алкохолик. Просто така преминаваше голяма част от дните ми. Човек трябва да има причина, за да стане от леглото. Мениджърът ми все казваше, че трябва да направя някоя песен, за да се оправя. Но все още не мога", каза Колинс.

И продължи: "Процесът на оттеглянето от сцената започна през 2004 г., когато се роди синът ми Матю. Смятах, че ще направя всичко както трябва, че не ми е нужна още една златна песен, нито пари. Исках да спра да правя музика и да обърна внимание на децата си. После се случиха неща, които бяха извън контрола ми. Разведох се и сега не живея с децата си. Три провалени брака и липсата на петте ми деца - кой може да се справи с това?", сподели още барабанистът и певец.

За успокоение на феновете той добави, че не пие вече 18 месеца, но все още не знае за какво да живее.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай