Енрике с 3 латино "Грами"-та

Енрике с 3 латино "Грами"-та | StandartNews.com

Енрике Иглесиас спечели три отличия на 15-ата церемония за наградите "Грами" за латино музика. Певецът триумфира с топнаградата за песен на годината с платинения си хит "Bailando". Парчето донесе на испанския ас и приза за най-добра ърбан (градска) песен. Триумфът на Енрике идва над десет години, след като той спечели първата си и единствена досега награда "Грами" за латино музика.

Енрике не присъства на церемонията в "Гранд гардън арина" в Лас Вегас. Изпълнителят е на турне в Париж, откъдето се включи чрез видеовръзка.

Починалият през февруари тази година легендарен фламенко китарист Пако де Лусия беше удостоен посмъртно с две отличия - за най-добър албум за "Cancion Andaluza" и за най-добър фламенко албум за същия проект.

Испанският певец ветеран, 70-годишният Хуан Мануел Серат, беше обявен за Личност на годината. Марк Антъни, който преди броени дни се ожени за трети път, присъства на церемонията с новата си булка, венецуелската манекенка Шанон де Лима. Антъни получи приза за най-добър салса албум за "3.0".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай