13:40 ч.

15.06.15

1 мин.

1391

0

0

Еднодневни билети за Kavarna Rock 2015 на 22 юни

от Румен Пенчев |

Еднодневни билети за Kavarna Rock 2015 на 22 юни

Ексклузивни 2000 еднодневни билета ще бъдат пуснати в продажба на цена от 70 лева


От 22 юни ще стартира и продажбата на еднодневните билети за юбилейното десето издание на Kavarna Rock. По 1000 билета за всеки ден ще бъдат пуснати в мрежата, така че всеки, който иска да гледа определени групи или не може да присъства за целия фестивал, може да направи своето планиране.


„Имаме много запитвания за еднодневните билети и затова решихме да удовлетворим желанието на феновете. Пускаме лимитирана бройка, така че който иска да присъства ще трябва да побърза. Отделно искаме да напомним, че в началото на другата седмица билетите за целия фестивал ще достигнат най-високата си стойност и препоръчваме на онези, които планират да дойдат, но все още не са закупили пропуск, да го направят до края на тази седмица", споделят от Bulgarian Live Music.


Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
100 лева (за целия фестивал) - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл
110 лева (за целия фестивал) - след 22.06.2015г
70 лева (еднодневен билет) – в мрежата от 22.06.2015г.


Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент