Джо Лин Търнър ще изнесе концерт в Сливен

Джо Лин Търнър ще изнесе концерт в Сливен | StandartNews.com

Бившият вокалист на Rainbow и Deep purple Джо Лин Търнър ще изнесе концерт под Сините камъни. "Събитието ще се състои от 19,30 часа на 19 септември на Античната сцена на Средновековната крепост "Туида", обяви пред журналисти Офелия Кънева, която е съорганизатор на концерта, заедно с община Сливен.

Световната рок звезда ще пее само срещу 10 лева. "Това е така защото община Сливен реши да направи възможно идването на колкото се може повече почитатели на бившия вокалист на Rainbow и Deep purple", обясни Кънева.

Тя подчерта, че музикантът ще остане в Сливен цели три дни и ще има специална вечеря с кмета на общината Кольо Милев.

"Звезди от този калибър винаги предпочитат да спят в столицата, където има специфична охрана и изисквания. Аз обаче съм сливналийка и успях да убедя Джо да предпочете Сливен. Той вече има любими места, които съм му описвала в града", каза още Кънева.

В Сливен Джо Лин Търнър ще бъде подгряван от българския музикант Николо Коцев и неговата група "Кикимора".

Звездата ще пристигне заедно със своята съпруга Мая, която е юрист, занимаващ се с международно право. Единственото най-сериозно условие на Джо е било насочено към осигуряване на условия за перфектен звук и осветление. Това вече е факт", каза Кънева.

Кметът Кольо Милев се ангажира гостуването на световната легенда на рок музиката да стане истински празник за жителите и гостите на Сливен. билетите се пускат в продажба от сряда, казаха още от община Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай