Дубай стана Слънчев бряг за поп фолка

Преслава в Дубай

Дубай стана Слънчев бряг за поп фолка | StandartNews.com

Поп звездите яко работят в чужбина и рядко си позволяват екзотични ваканции
Плеймейтките се натискат за Малдивите и Мавриций

Родният попфолк спокойно може да си прави вече срещите в Дубай. Прескачат до там толкова често и на тълпи, все едно отиват до Слънчев бряг. А Мавриций и Малдивите станаха запазена марка на плеймейтките. Не минава и седмица без някоя от певиците да се похвали в социалните мрежи с кадри от екзотично пътешествие. Ако за простосмъртния българин Обединените арабски емирства са недостижима мечта, то за родните чалга изпълнители Дубай е просто квартал, пише hotarena.net. Там ден през ден ходят на разходка Джена, Преслава, Константин. Подир тях към дестинацията се насочи и футболистът Благо Георгиев заедно с гаджето си Куини Алис. Със снимки от Емиратите се изфука и моделката Моника Валериева, която е била там с тайнствен мъж.

Миналия месец Преслава се похвали на почитателите си във Фейсбук, че е имала невероятния шанс да се наслади на компанията на едни от най-благородните и интелигентни животни в света. Тя пусна снимка как танцува с делфин, а след това го целува. "Чувствам се обичана", написа певицата в социалната мрежа по време на престоя си в Дубай. Изпълнителката е една от най-успешните в "Пайнер" и всички знаят, че с хонорара си от една вечер във фолк клуба Преси спокойно може да си позволи Емиратите. Тя беше там по женски с приятелки и изкара няколко дни в екскурзии до пустинята Руб ал-Хали. Неотдавна пък колегата й Константин се отправи натам, след като представи новия си видеоклип "Не си ти". Певецът отдели 5 дни време, в което да се отдаде на почивка със съпругата си Надето. Двамата не пропуснаха да посетят Райската градина с безброй екзотични цветя.

Истински рекорд постигна тези дни Джена. В рамките само на половин година тя два пъти ходи до Дубай на почивка. Единият - през есента. Тогава тя си подари едно незабравимо пътешествие в компанията на своята сестра Борислава. Вторият - преди няколко дни. Певицата винаги е споделяла, че обича да пътешества и да се докосва до нови кътчета от света. Много са местата, които изпълнителката посети и ще останат задълго в сърцето й. Също като Преси остана смаяна от Руб ал-Хали, която е най-дългата пустиня след Сахара - цели 1000 километра. Джена успя да се докосне и до 7-звездния лукс на Бурж ал Араб, както и да види най-високата сграда в света - Бурж Халифа. Певицата не пропусна да отскочи и до плажа Джумейра и "Дубай мол". Споделяше, че е страхотно очарована от пеещите фонтани в града, които са феерия от водни струи, звук и светлина.

Фолкаджийките Райна и Галена със сигурност нямат резервирано кътче, защото те имат друга мечта - да обиколят света. И двете са били вече в Дубай, а наскоро Райна сбъдна съня си да посети Доминикана, откъдето наводни мрежата с десетки снимки. Галена пък беше в Сингапур заедно с Галин, като преди това обиколиха Тайланд и Камбоджа.

Родните плеймейтки са готови на всичко, за да ги заведат богатите им любовници на най-красивите острови на земята в Индийския океан. На Малдивите повече от месец беше Елена Кучкова, заедно с гаджето си, политика Любомир Ников. Ели и Ников най-вероятно са се сгодили там и подготвят сватба. Моделката Бориса Тютюнджиева пък се отдаде на романтична почивка заедно с продуцента Андрей Арнаудов на о-в Мавриций. Малко преди да се раздели с Николета, Валери Божинов й подари ваканция на о-в Мавриций.

В същото време родните поп изпълнители наблягат главно на якото бачкане из Западна Европа. Рут Колева също обича да пътува и да открива нови места. Тя посрещна 2015 с парти на плажа с приятеля си Александър Несторов, посети Виетнам, Банкок, Ангкор Ват в Камбоджа, Тайланд и Лаос. Тогава тя си прекарва близо месец наистина страхотно и не спираше да споделя снимки от ваканцията си във Фейсбук. Най-любопитна беше екзотичната диета, на която се подложи. "Пробвахме от всичко местно. Може би най-странното нещо, което ядохме, бяха скакалци, бръмбари и ларви още първата вечер в Банкок", разказа изпълнителката на "Бледи следи". След като се раздели със Сашо обаче, Рут се отдаде напълно на работата си. Сред концерта й със симфониците в зала "България" през февруари тя ще го повтори и на 9 май в "София лайв клуб". Преди това обаче заминава за Лондон. На 2 април червенокоската се качва на сцената на легендарния "Мау, мау" бар, откъдето е тръгнала самата Ейми Уайнхаус. Това не е първият концерт на Рут в английската столица. Миналата година родната певица препълни и легендарното "Джаз кафе" и с това стана първата българка, изнасяла концерт там. Преди това пък, докато още беше гадже с Любо Жечев в "Къртицата", тя го заведе в Холандия, когато имаше изяви там, за да разнообразява живота й между отделните участия. Двамата се разхождаха и разглеждаха забележителностите на Амстердам хванати за ръце.

Коцето Калки тези дни за първи път ще се отправи за Америка, а после и в Канада. Заедно с Дони и Ивайло Христов ще представят успешния и дългогодишен спектакъла "Секс, наркотици и рокендрол". На Дони ще му се събере много път, защото за 2 месеца ще обиколи и Европа, и Америка. Точно преди турнето с Калки той ще има концерти с "Фондацията" в Париж, Брюксел, Люксембург, Лондон, Виена, Милано и Мюнхен. Той и Ивайло вече няколко пъти са гастролирали в Щатите, така че те ще отворят очите на Калки за особеностите на американската мечта.

P.I.F. и "Остава" пък ще пообиколят Берлин след съвместния им лайф на 24 май в клуб "Лидо". Момчетата на Свилен вече няколко пъти са били в немската столица на гастроли, така че те ще бъдат гидовете на пифовете из берлинските потайности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай