Бочели отсяда край голф клуб

Бочели отсяда край голф клуб | StandartNews.com

Италианецът Джузепе от София е избран да готви на прочутия тенор

Андреа Бочели и семейството му ще отседнат в петзвезден VIP апартамент, който се намира в голф клуб, съвсем близо до София. Там ще ги очакват кожена спалня, огромни полилеи и електрическо пиано, което ще пристигне специално от Германия тази сутрин. Екипът на маестрото избра мястото, защото е само на 20 минути от центъра на София и e тихо и уютно, за да може тенорът да си отдъхне преди концерта в нееля вечер на стадион "Българска армия".

Бочели е настоял изрично за прясно приготвена храна и домакините от наша страна са предвидили истинска италианска кухня зад кулисите на стадиона. Със задачата да впечатли звездата с кулинарните си умения ще се заеме шеф-готвачът Джузепе Ломушо, който върти черпака в популярен италиански ресторант в столицата. Маестрото, съпругата му Вероника и дъщеричката им Вирджиния ще се насладят на талиатели с телешко рагу, бон филе на скара със сос от пресни горски гъби, талията ди поло от бут със сос от пресни гъби, а за десерт - сочно тирамису по класическа рецепта.

Специално заради шеф Ломушо Бочели се е отказал от обичайното си меню, което включва пилешко и риба, и е помолил да бъде изненадан от талантливия си сънародник. Както се знае, за италианците храната е моторът на живота и компромисът с нейното качество е немислим.

Джоли не покани татко си на сватбата

Джон Войт, един от първенците на Холивуд, не е бил сред гостите на сватбата на дъщеря си Анджелина Джоли и възлюбеният й Брад Пит. Оказа се, че 75-годишният актьор дори не е имал представа за плановете на ексцентричната си щерка. "Това е прекрасно", бил първоначалният му коментар по темата. "Явно е била хубава сватба. С участието и на децата. Знам, че е станало през седмицата на наградите "Еми" и затова са могли тихо и необезпокоявано да се венчаят. Много се радвам за тях. Горд съм че вече ще наричам Брад мой зет", казва той в изявлението си.

Замъкът на звездната двойка в Ница, който струва 35 млн. долара, е приютил гостите, които били едва 22-ма, и то предимно от родата на Брад. Анджелина била обещала на майка си Маршелин Бертранд да се омъжи именно във Франция. Джоли била облечена в традиционна бяла рокля от старинна дантела и коприна. Била с воал и когато Брад го повдигнал, ахнал, защото съпругата му изглеждала зашеметяващо, издали близки до двойката.

Майката и бащата на Брад, Бил и Джейн гледали венчавката със сълзи на очи, а до тях били брат му Дъг и сестра му Джули с двете й деца.

Смята се, че халките на Брад и Анджелина са изработени от техния добър приятел, дизайнера Робърт Прокоп, който измайстори годежния пръстен на Джоли, струващ около 500 000 долара.

За халките обаче те предпочели да не пръскат много пари и били скромни, твърдят запознати. След тържествената част, се леело розе от личните масиви на двойката в района.

Харисън Форд стъпи на крака

Харисън Форд, който претърпя операция на крака заради контузия по време на снимките на "Междузвездни войни", вече се възстановява. Продукцията беше спряна през юни, когато 72-годишният Форд претърпя инцидента. Сега обаче снимачният екип, начело с режисьора Джей Джей Ейбрамс, се е завърнал в прочутите лондонски студиа "Пайнууд".

Според компаниите "Дисни" и "Лукасфилм" кратката пауза няма да повлияе върху обявената дата за премиера на "Междузвездни войни: Епизод VII". Лентата трябва да тръгне по кината през декември 2015 г.

Мадона тръгна по чехли

Мадона шашардиса хората от летището в Ню Йорк, като се появи по домашни пантофи.

Вероятно е искала да й бъде удобно по време на дългия полет в самолета, с който тя и децата й се завърнаха от почивката си в Испания. Този път звездата е сложила комфорта над модата и е решила да поглези стъпалата си с меки и удобни патъци. Мадона се прибра заедно с четирите си хлапета - Лурдес, Роко, Мърси и Дейвид, като всички те бяха първо в Кан, където посрещнаха нейния 56-ти рожден ден, а после прекараха няколко седмици на остров Ибиса.

"В момента тя работи върху албума си и следи учебния процес на децата си. За нея няма нищо по-важно", издадоха нейни близки.

Стефан се обясни в любов на Гала

Стефан, гаджето на водещата Гала, й се обясни в любов по време на лятната им ваканция. Въпреки че са заедно от години, бизнесменът продължава да е лудо влюбен в нея и тръпката между тях е жива и до днес, категорични са техни близки. Двамата не спират да се изненадват с мили жестове и подаръци.

"Русата дама е сред най-известните хора в страната ни. Без съмнение - жената с най-много часове жив ефир в телевизиите ни, както и най-добрата жена - телевизионен водещ. Жена ми. Доста е лудичка. Ето я, тича под пръскачките. Обичам я. Снимам тайно", сподели с приятелите си в социалната мрежа Стефан под снимка, на която се вижда как Гала бяга около водните струи в градинката на комплекса, където са отседнали.

Джен може да е бременна

Дженифър Анистън породи слухове, че очаква дете на премиерата на филма "Открадни жена ми", когато погледите на всички се насочиха към корема й. Сребристата рокля на "Сен Лоран" с дълбоко деколте внушаваше, че любимката на Америка скоро ще стане майка.

Дженифър има връзка от май 2011 г. с актьора Джъстин Теру. През август 2012 г. те обявиха годеж, но вече втора година не могат да намерят време в натоварения си график, за да минат под венчило. "Джен е най-нерешителната жена на планетата. Скоро няма да се навие", казва една от приятелките й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай