Black Label Society ще свирят в София на 26 юли

Black Label Society ще свирят в София на 26 юли  | StandartNews.com

София. Зак Уайлд, титаничният екс-китарист на Ozzy Osbourne, и бандата му Black Label Society ще свирят за първи път в България по покана на Loud Concerts. Новината беше обявена първо в ефира на Z-Rock от Мартин Стоянов от Loud Concerts.

Концертът ще се състои на 26 юли 2015 г., а мястото е зала "Универсиада".

Билетите за концерта са в продажба от днес ексклузивно в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна. Първите 50 билета ще бъдат на специална промоционална цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване, билетите ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената ще бъде 55 лева на билет.

Black Label Society имат зад гърба си издадени девет студийни албума, а датата им у нас е в подкрепа на последната им творба „Catacombs of the Black Vatican", издадена по-рано тази година. Турнето на бандата вече тече с пълна сила – до януари групата е в Канада, след което се връща за няколко дати в САЩ, преди да стартират с европейската си обиколка.

В началото на октомври Зак Уайлд успя да се включи при гостуването на турнето Experience Hendrix в Сан Диего, наред с китаристите Кени Уейн Шепърд, Джони Ланг, Рич Робинсън от Black Crowes, Ерик Джонсън, блус легендата Бъди Гай и други. Над 3 часовото незабравимо шоу с парчета на Хендрикс - от „Purple Haze" до „Angel", наелектризира публиката, а Зак буквално се впусна сред феновете, докато се вихреше на китарата.

Концертът на Black Label Society на 26 юли 2015 г. в зала "Универсиада" със сигурност ще осмисли лятото на феновете на тежката музика у нас! Понастоящем бандата е в състав: Зак Уайлд, Джон ДеСервио (бас, бек вокали), Джеф Фал (ударни) и Дарио Лорина (бек вокали, ритъм китара).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай