Адам - гол и секси

Адам - гол и секси | StandartNews.com

Фронтменът на Maroon 5 е известен с татусите си

Адам Лавин бе избран за най-секси мъж на планетата от списание People. Вокал е на една от най-известните и харесвани групи в света - Maroon 5, а миналата година каза "да" на едно от най-популярните лица в модния свят в момента - Бехати Принсло. Всичко при Адам е "топ", включително и хитовете на групата му, които един след друг заемат челните места в музикалните класации. Това лято те просто чупят с песни.

Роден е на 18 март 1979 в Лос Анджелис.

Висок е 1,87 см.

Родителите му се развеждат, когато той е на 7.

През 1980 година Фред, бащата на Адам, основава веригата за облекла M. Fredric.

Макар че бащата на Адам и баба му по майчина линия са евреи, както и той самият приема себе си, музикантът не е празнувал Бар Мицва.

Адам започва да свири на китара още от началното училище.

През 1992 година Лавин прави своя музикален дебют в Лос Анджелис. Тогава е седми клас.

Като тийнейджър Адам е бил диагностициран със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Посещава училището Brentwood в Лос Анджелис, където е приятел с актьора Джейсън Сийгъл от ситкома "Как се запознах с майка ви".

Заедно със съучениците си Джеси Кармайкъл, Мики Мейдън и Райън Дусик сформира Maroon 5.
След това те създават групата Kara's Flowers.
Все още са в гимназията, когато подписват договор с Reprise Records. В същия ден независимият продуцент Томи Алън ги чува да свирят на плажно парти в Малибу. После той и партньорът му продуцират техния първи албум.

Kara's Flowers се появява на екран в епизод на сериала "Beverly Hills, 90210" през 1997 година.

В някакъв момент от живота си Адам работи в ресторанта "Джони Рокетс".

Момчетата се прегрупират отново като Maroon 5, тъй като хората чуват името на предишната им група Kara's Flowers като "Cars and Flowers или Carlos Flowers.

Въпреки че произходът на името на групата е тайна, едната теория е, че "5" идва от наименованието на колежа Five Towns College и от единия от неговите цветове - кестеняво (на английски maroon).

Дебютният им албум Songs About Jane (2002) е бил вдъхновен от бившата приятелка на Лавин - Джейн Херман.

Най-големият им успех е песента от 2011 година Moves Like Jagger с участието на Кристина Агилера, която се продава в тираж от 6 451 000.

Приятел от детството и дългогодишен мениджър на Адам е Джордан Фелдщайн - брат на актьора Джона Хил.

Преди да се ожени за Бехати Принсло, Адам Лавин е имал връзки с много модели, сред които и ангелите на Victoria's Secret - Анна Вялицина и Нина Агдал.

Адам е приятел с телевизионния продуцент и сценарист Джин Хонг още преди някой от двамата да стане известен. В продължение на няколко години двамата живеят заедно в къща, която певецът купува.

През 2005-а Maroon 5 печели първата си награда "Грами" за най-добър нов изпълнител. Следващата година те печелят "грамофонче" за най-добро поп изпълнение от дует или група с вокал за втория сингъл от албума - "This Love".

През 2012-а Адам променя локацията за афтърпарти след наградите "Грами", защото разбира, че ресторантът подкрепя калифорнийското предложение срещу гей браковете.

Лавин позира гол за известно списание в Обединеното кралство, за да повиши осведомеността за рака на простата и тестисите.

Една от многото татуировки на Адам е късметлийското му число 222. Друга е печат от лапата на кучето му Франки. На горния ляв ъгъл на гърдите му пък се позиционира санскритска дума, която няма точен превод, но значението й се разбира като топлина, аскетизъм, покаяние и дълбока медитация.

През 2013-а стартира собствена ароматна линия, следват облекло и аксесоари.

Също като библейския си адаш, Адам Ливайн често се разхожда гол. "Прекарвам повечето време без дрехи и хората редовно ми правят забележки, че не е прилично", разправя той.

Не знам дали е възможно да поддържаш рокендрол лайфстайл и все още да бъдеш романтик.

"Преди да изляза на сцената, си представям, че всички ме обичат", казва той

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай