8 гафа на Роби

8 гафа на Роби | StandartNews.com

Уилямс пада от сцената, трупа хейт в youtube и изключва за текста на хитовете

Роби Уилямс е изпълнител от световен калибър и добре установено мощно влияние сред женския пол. Но лошото момче на попа не е идеален и често допуска фрапантни грешки. Които рядко му вредят, а напротив: правят го още по-симпатичен на феновете. Ето кои са топ гафовете на мегазвездата; с надеждата, че такива няма да има на седми август, когато излиза да пее на плажа в Бургас.

1. Счупи ръката на фенка

Роби бра голям срам миналата година в Метро Радио Арена в Нюкасъл. Тогава, докато танцуваше на сцената, Уилямс се спъна и се строполи върху множеството хора от публиката. При инцидента обаче сериозно го отнесе 52-годишната Маргарет Наш, която се оказа със счупена ръка. Почитателката на певеца беше откарана веднага в болница, но останала много разочарованa, че е пропуснала остатъка от концерта. Самият Роби Уилямс разбра за травмата й по-късно. Дъщерята на пострадалата твърди, че певецът дори не се е извинил за случилото си. "Ти падна върху майка ми и сега тя е в болница. Дори едно "извинявай" не каза", написа по адрес на Роби Уилямс щерката Кейти Наш в Туитър.

2. Добър вечер, Загреб!

Най-пресният гаф на секссимвола. Когато излезе на сцената в Белград, Роби разпери ръце и екзалтирано се провикна: "Добър вечер, Загреб!" Приветствието му хвърли публиката в потрес и липсата на ентусиазирани викове в отговор веднага накара звездата да усети, че нещо не е наред с поздрава. Роби обаче бързо-бързо се реваншира за грешката, правейки всичко възможно да се раздаде на макс и зареди хит след хит, които успокоиха феновете. До политически скандал, разбира се, не се стигна.

3. Как забавлява жена си

Най-важният момент в живота на една жена - раждането, бе странно узурпиран от Роби. Докато Айда се мъчеше с родилните болки, Уилямс пусна клипче в youtube, на което танцува около нея и й пее, за да я разсее от страданията. Желаният ефект обаче така и не се постига и милата Айда продължава да охка на фона на артистично развилнелия се съпруг. Няколко феминистични организации дори поискаха Роби да се извини и той го направи заедно с жена си в Туитър. Да й държиш ръката може би е достатъчно, вместо да се правиш на клоун, гласи изводът от цялата история.

4. Забрави лириките

На един благотворителен концерт през 2010-а година Роби забравя текста на "Feel". Тръгва да произнася думите, в един момент започва да мънка и накрая прибягва в бекстейджа, за да ги провери - пред 60 000 души публика. Феновете обаче му прощават, нали си го обичат. Роби е изключвал за момент какво се пее и в другата му най-велика песен - "Angel". "Трябва да му пускат текста на екран като на караоке", шегуват се с него почитателите. Разбира се, всеки музикант знае, че тази ситуация се решава с отработена тактика - просто подканяш публиката да пее вместо теб.

5. Грешка с щерката на Гуинет Полтроу

Преди три години на изискано светско парти, без да иска, Роби обърка името на дъщерята на Гуинет Полтроу пред нея самата. Нарече я "Мелън" вместо "Епъл", както се казва самата тя. В този случай обаче Роби не носи вина: като си кръщаваш щерката с име на плод, трябва да си подготвен за подобни гафове.

6. Снимката с Марадона

Супер забавна история. Докато е на курорт в Австрия, Роби пуска снимка в Туитър с Диего Армандо Марадона. Казва, че се е срещнал случайно с него - певецът е футболен запалянко и е тотален фен на Диего Армандо. Оказва се обаче, че човекът бил германец, който успял да метне Роби, че е истинската аржентинска легенда. Бил лика-прилика с него, говорил на полууспешен испански, но мистър Уилямс така и не открил разликата. Дори си взел автограф от него.

7. Пада от сцената по време на стриптийз

Случката се развива по време на пиков момент от концерт. Роби, както обикновено, трупа точки със стриптийз. Остава по боксерки, а публиката и особено женската част, започва да откача. Крясъци и писъци като на "Бийтълс" едно време. И както пращи от сексапил и замускулени от футбола и тренировките крака, Роби се спъва и пада на сцената. Язък.

8. Странни асоциации

В интервю пред "Дейли стар" преди години Роби показа, че живее в заблуда за две неща - мюзикълите и хомосексуалистите. Тогава той заяви: "Обичам да ходя на музикъли и много други неща, които се свързват с гейовете. В това отношение съм 49 % хомосексуалист". С думите си навлече гнева на немалко хора. В текст, публикуван в "Гардиан", журналист му отвърна. "О, Роби. Ти не си 49 % хомосексуалист. Ти си 100-процентов идиот. Изявлението ти показва дълбока глупост. Да асоциираш хомосексуалистите с мюзикъли е по-зле дори от това да свържеш афроамериканците с бягането и музиката".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай