50 тъпанджии удрят за Николина

50 тъпанджии удрят за Николина | StandartNews.com

Чакърдъкова готви зрелищен спектакъл за 11 декември в "Арена Армеец"

Николина Чакърдъкова готви зрелищен спектакъл за своите почитатели. 50 тъпанджии откриват концерта на обичаната певица на 11 декември в зала "Арена Армеец". В навечерието на Коледа славеят на Пирин ще поднесе най-хубавите песни и танци заедно с Неврокопския ансамбъл. Огромна сцена и екрани, специални декори и много красиви костюми, 3D мапинг и ефекти ще са част от изненадите, които Николина и екипът й са планирали. На моменти залата ще бъде преобразена до неузнаваемост и през цялото време ще бъде уютно и празнично за всички в нея, споделят хората на Чакърдъкова.

Дни преди Рождество миналата година Николина събра в три поредни вечери повече от 15 000 души в зала 1 на НДК, които пяха и танцуваха от сърце заедно с нея. Това се случи след пауза от петилетка и повече заради здравословни проблеми. След като пребори болестите, Николина блесна със спектакъла си "Най-голямото богатство". Тя изпълни 50 нови песни с 4 хора. "Този път искам да съберем всички заедно в една вечер на едно място. Мечтая да направим голям празник, а публиката да е с главна роля в него", споделя Николина.

Във втората част на представлението в "Арена Армеец" на екраните ще се изписват и текстовете на песните, така че всеки да може да се включва от душа и сърце. Интересен момент е, че в залата ще има и специални сектори за хора, които са пожелали да дойдат на събитието, облечени в народни носии.

Билетите на цени от 20 до 40 лева вече се продават на касите в залата и НДК, в мрежата на Тикетпортал и в магазините на Офис 1, книжен център Гринуич, На Тъмно, съобщават организаторите от "Артишок".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай