210 квадратни метра видеостена за Веско Маринов

210 квадратни метра видеостена за Веско Маринов | StandartNews.com

Веселин Маринов ще отпразнува 35 години под прожекторите с грандиозен концерт тази вечер от 19 и 30 часа. Властелинът на шлагерите за първи път ще изнесе самостоятелно шоу в най-голямата зала в България - "Арена Армеец". Сцената вече е готова - тя включва 210 квадратни метра видеостена. Построена е с техника, побираща се в 18 камиона. Екип на три смени е работил, за да приготви уникалните интериори.

Стотици са хората, ангажирани с организацията и подготовката на юбилейния спектакъл. Поп асът от дни репетира с оркестър и няколко балетни формации. В представлението по традиция ще се включат и големи приятели музиканти, сред които Красимир Гюлмезов, който ще води оркестъра, Светослав Лобошки, Пламен Велинов. В първата част Веско ще изпълнява хитовете си под съпровода само на акустични китари. Той вече обеща, че ще изпълни най-големите си шлагери. Маринов има в репертоара си над 60 композиции по прекрасните стихове на Евтим Евтимов и сигурно ще обере овации поне с дузина от тях.

Тези дни Веселин Маринов сподели, че отново е намерил любовта. "Има едно момиче, което ми върна вярата, че мога пак да обичам. Че има силни чувства като в "Хубава жена" и "Титаник". Но трябва да преодолеем различни трудности и чак след това ще мога да я представя на обществото", сподели той. Много е вероятно загадъчната млада дама да бъде на първия ред в "Арена Армеец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай