20 литра малинова ракия за трубачите на Цеца

20 литра малинова ракия за трубачите на Цеца | StandartNews.com

Музикантите загряват феновете, преди примата да се качи на сцената

Музикантите от оркестъра, който ще излезе с Цеца Величкович на концерта й в София, не си поплюват - те са поискали да презаредят преди лайва с 20 литра малинова ракия. Певицата настоя изрично Dzambo Agusevi Оrchestra да са част от нейния мащабен проект на 7 ноември в "Арена Армеец". Те са победители в най-големия фестивал за духова музика в Гуча. Трубачите се оказали истински фенове на огнената напитка и дори предявили претенции ракията да бъде не каква да е, а произведена по специална технология от малкия, но прекрасен плод. Пред организаторите стои и условието, ако оркестърът пристигне у нас една седмица преди събитието, да му осигурят не 20, а цели 80 литра от малиновия еликсир, който се харчи по 30 лева бутилката.

Динамичната музика на Dzambo Agusevi Оrchestra ще развесели публиката още преди излизането на певицата с виртуозни изпълнения на тромпет.

Билети за концерта все още се намират на цени от 20 до 55 лева.

Деси Добрева се била развела,

гласи последната мълва. Още преди около година тръгнаха слухове, че певицата има нов мъж в живота си. Бившият съпруг на Деси се казва Мартин. Двамата се ожениха още през 2006 година. След сватбата им заживяха в родния град на Деси - Варна. От Мартин тя има дъщеря Алина. Според Добрева не може някой да обича насила и когато любовта си отиде, по-добре двама души да прекратят отношенията си.

Последният филм на Робин Уилямс Boulevard

може и да не се появи никога на голям екран. Уилямс го описва като "красив, но тъжен", който обаче може би зрителите няма да видят заради проблеми с намирането на разпространител. В лентата Робин Уилямс играе Нолан Мак, мъж на средна възраст, женен, който се бори със своята сексуалност, преди да се влюби в жиголо хомосексуалист.

Кели няма да смалява бюста си

Кели Брук обеща, че никога няма да намали бюста си, тъй като той е нейна запазена марка в 18-годишната й кариера. Британската красавица става модел, когато е едва на 16. Кели често е в челните места на класациите за най-красивите жени на света. "Дължа всичко на гърдите си. Не искам да се разделям с тях и не бих се подложила на операция за корекцията им", казва Кели Брук пред британското списание "Fabulous".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай