Звездно трио каца в София

Звездно трио каца в София | StandartNews.com

Звездно трио от Холивуд чакаме в София. Гари Олдман, Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс пристигат всеки момент за снимките на The Hitman's Bodyguard, които ще се случат в киноцентъра "Ню Бояна".

Новината съобщи изпълнителният директор на филмовото студио Ярив Лернер. За съжаление, женското присъствие в екшън комедията Салма Хайек няма да ни огрее. Кадрите със сексапилната латинодива ще бъдат в Лондон. За сметка на това Самюел Джаксън и Раян Рейнолдс ще останат у нас три седмици, а британският ветеран Гари Олдман само една. Режисьор на The Hitman's Bodyguard, който в буквален превод означава "Бодигардът на наемния убиец", е Патрик Хюз, който вече беше у нас за снимките на "Непобедимите 3".

След суперуспешната пародия "Дедпул", секссимволът Райън Рейнолдс ще се превъплъти в един от най-добрите бодигардове в света. Хайек е неговата съпруга, а клиент му е Самюел Джаксън - прочут наемен убиец, който се опитва да бъде реабилитиран. Двамата се мразят, но сега са прикрепени един към друг и трябва да стигнат от Англия до Хага. На пътя им стои обаче зловещ диктатор от Източна Европа - Владислав Дукович, в чиято роля е Гари Олдман.

До края на годината в киноцентъра в Бояна ще се снимат още няколко холивудски продукции. През юни започва "Денят на мъртвите" - римейк на хита на Джордж Ромеро от 1985 година. Лърнър обяви още, че в края на юли в България ще пристигне Джерард Бътлър, който ще снима "Hunter Killer". Ярив Лернер организира и първия в България музикален йога фестивал, който ще се проведе от 18 до 22 август в Боровец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай