Зрителите предизвикват Хекимян

Тони Хекимян ще бъде като Батман - там, където имат нужда от него

Зрителите предизвикват Хекимян  | StandartNews.com

"Предизвикай Хекимян!" е новата акция на "Тази сутрин" по bTV, която ще даде възможност на зрителите да провокират водещия. От днес всеки може да му пише в специално създадената платформа btvnovinite.bg/hekimian.

Хекимян е готов да задава непопулярните зрителски въпроси, които други биха премълчали, да се включва в обществени събития и каузи, значими и интересни за всички.

Всяка седмица екипът на "Тази сутрин" ще избира пет от предложенията на зрителите за гласуване онлайн, а водещият ще изпълнява предизвикателството, събрало най-много гласове.

"Всеки ден ни търсят десетки зрители с техните истории и проблеми. И ние никога не оставаме безучастни", коментира Хекимян.

От bTV се похвалиха още, че 1 236 000 зрители са гледали "България търси талант" в неделя вечер. Тогава бяха показани първите 10 полуфиналисти. Фейсбук страницата на шоуто се превърна в гореща точка, в която само за 2 часа 20 000 фенове проследиха събитията в риалитито и написаха над 12 220 коментара за изпълненията на своите любимци. Най-обсъждани се оказаха водещите Мария Силвестър и Сашо кадиев, както и участниците Деян Асенов, който композира музика на момента, танцьорите от Latin Force, които се превърнаха в герои от сагата Star Wars, и бийтбоксърът Димитър Пенчев. Мария бе наречена "тигрица", а някакъв фен пламенно й се обяснява в любов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай