Женска война във "Фермата"

Женска война във "Фермата" | StandartNews.com

Шушу – мушу ферма разваля. Дони и Веселин стават жертви на заговор

Животът в една ферма изисква на първо място човек да бъде максимално отдаден на работата за общото благо, но за да постигне това все пак е задължително да премине и през необходимото обучение. След като Мустафа стана фермер на седмицата, вторник е денят, в който той трябва да определи и двамата ратаи, които да се грижат за останалите фермери. А до настъпването на този момент единствените, които се включват в ежедневните задачи във фермата са дамите от „лагера" на Мария. Към изпълнението на ежедневните задачи се присъединява и Жорко, на когото освен за стайлинга на животните вече му предстои да се научи и как да ги дои. Първият урок, който той ще получи, обаче, ще бъде съпътстван с малък инцидент.

Първите часове за новия фермер на седмицата, Мустафа, вървят по мед и масло, и изглежда той се нагажда спрямо всеки в името на мира във фермата. Но когато идва моментът, в който трябва да вземе съдбоносното си решение за седмичните ратаи, ситуацията рязко се променя. Неочаквано решението на Мустафа повлича крак и става повод за ново повторно разделение на участниците, а именно на „скатаващи се мишки" и „мъдри дейци".

Има обаче нещо, което обединява останалите във фермата хора. Въпреки че са изминали вече две седмици от края на военното управление на майор Веселин голяма част от тях все още търсят сладко отмъщение. Средството се оказва направената именно от майора ракия, а покрай него жертва на шегите става и Мисис Баба – Дони. Русата дама става жертва и на още един „пъклен план", а негов автор е най-неочакваният от нея човек.

В първата дъждовна седмица фермерите не са настроени работно, но бай Георги е безмилостен. Той им поставя новите седмични задачи – построяване на кошара, навес за дърва и да направят разсад от зеленчукови семена. Ако се справят със задачите в края на седмицата ще получат продукти, от които се нуждаят и стадо от 9 овце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай