"Женените" говорят открито за сексуалния си живот

"Женените" говорят открито за сексуалния си живот | StandartNews.com

Антония и Атанас обсъждат сексуалния си живот, Стефан и Светлана се отдават на забавления, а Георги и Гергана се опитват да спасят брака си

Двойките от „Женени от пръв поглед" вече изживяват своите хубави и трудни моменти, на които станахме свидетели в първите 7 епизода.

Стефан и Светлана ще заминат за Широка лъка, за да се потопят в магията на Родопите. Двамата ще се отдадат на забавления и екстремни преживявания, а красивата природа и гостоприемството на хората ще ги накарат да бъдат по-емоционални от всякога. Младоженците ще потърсят отговор на въпроса кой носи повече на алкохол - хората от Перник или от Казичене.

Антония и Атанас ще заговорят за интимност. Двамата се допълват във всяко отношение, но притеснителният Наско отбягва най-пикантната тема- секса. Двойката ще посети д-р Бостанджиев, който ще се опита да помогне на Наско да се отпусне и да заговори открито за интимността.

След терапията Антония ще прояви самоинициатива и ще заведе съпруга си на кино, за да гледат „50 нюанса сиво". Кадрите успяват да шокират Наско, който споделя, че не може да повярва подобни неща да се случват в истинския живот. Антония прави всичко възможно да го убеди, че това са напълно нормални неща и не трябва да се притеснява да говори за тях.

Въпреки че Георги и Гергана живеят разделени, опитите им за спасяване на брака няма да престанат. Двамата ще попълнят специалния въпросник на Артър Арън. Той съдържа 36 въпроса, а практиката сочи, че голяма част от двойките, които са го попълнили, а след това са се гледали в очите в продължение на 4 минути, се влюбват един в друг. Уникалният метод се радва на огромен успех и експерти от цял свят го прилагат на двойките, изпаднали в криза.

Дали това ще помогне на младото семейство да успее да намери път към любовта, предстои да разберем тази вечер от 21 часа по Нова Тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай