X Factor с коледен концерт за зрителите

X Factor с коледен концерт за зрителите | StandartNews.com

София. Голям коледен концерт подготвят финалистите в X Factor. Музикалното шоу си даде малко почивка, за да зарадва своите зрители на 24 декември, съобщава Нова тв. Празничното предаване започва в 20 часа.

Освен на концерта, финалистите ще имат много други изяви по празниците. Те ще вземат участие в „Българската Коледа", ще отскочат до родното Черноморие и дори ще се изявят на сцената на Кукления театър.

Още утре, 22 декември, Георги Бенчев, Невена и Михаела ще изненадат децата от Столичния куклен театър, където в края на представлението Дядо Коледа ще доведе не кой да е, а тримата финалисти. През изминалата седмица в инициативата се включиха Рафи и братята Иво и Пламен, съобщават продуцентите.

На 23 декември Михаела ще бъде част от модно ревю на Диляна Попова за тоалети за езда. В деня на Коледа, шестимата финалисти – Невена, Георги Бенчев, Михаела, Иво и Пламен, Мирян и Славин, ще станат част от традиционната благотворителна инициатива под патронажа на президента Росен Плевнелиев „Българската Коледа". Там финалистите ще изпълнят обща песен, за да подкрепят каузата.

Славин, Невена, Михаела и Траян ще бъдат във Варна на 26 декември. Те ще зарадват своите почитатели в един от варненските молове. Обиколката им по родното Черноморие ще продължи към Бургас, където на 28 декември също ще имат участия.

С участия някои от финалистите ще посрещнат и Новата година - Невена, братята Иво и Пламен Добреви и Траян ще изпратят на площада в Габрово, където ще бъдат специални гости. Новата 2015 пък Славин ще посрещне отново на морска дестинация – Поморие, където площадът ще бъде огласен от истински рок заряд, съобщава още Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай