Воче скочи на Въргала

Воче скочи на Въргала | StandartNews.com

Войната между Камелия Воче и Влади Въргала избухна с пълна сила вчера сутринта, след като тя упрекна актьора в мърлявост и липса на хигиенни навици. Последваха открити обиди и скандали, които смаяха съквартирантите. Албена Вулева единствена спомена, че в Къщата основно липсва "хигиена в общуването". "Жал ми е за такива, които бълват глупости зад гърба на хората, защото са злобни, жалки и малки. Ти крещиш като перачка малоумна", отсече по адрес на певицата Влади Въргала. Малко по-късно той успокои брадърите: "Колкото и да ни е трудно, ние сме тук само два месеца". А Кали беше категорична, че излизайки, животът така ще ги завърти, че ще забравят за всичко вътре. Жени не можеше да повярва за какви глупости са се сърдили и карали до този момент и през какви перипетии са минали. Но всички го приемат, че престоят им е бил разнообразие и са се забавлявали от сърце.

Въргала издаде, че смята да се подстриже нула номер, като излезе от Къщата. Рапърът WOSH MC пък получи тайна мисия. Той трябва да използва всичките си умения и таланти на актьор и да покаже пред съквартирантите, че се страхува от балони. Ако успее, ще извоюва храна и пиене за всички.

Влади Въргала още не може да преглътне обидата на Камелия Воче и Кали, заради която получи от Big Brother мисия да не се къпе до края на седмицата. Скандалите между тях вече избухват при най-малкия повод. В епизода довечера зрителите ще видят края на тежката задача на Влади. За финал Кали, Камелия Воче и Ели Гигова ще трябва да му помогнат да преодолее своята фобия, като го изкъпят, съобщиха продуцентите. 

Тази вечер зрителите ще разберат как приключва мисията за фобиите на съквартирантите. 

Йорданка Христова пък ще разговаря с Жени и Тачо поотделно, за да ги сдобри и предизвика по-сериозни разговори между тях за семейния им живот.

По-късно водещата на „Голямата уста" ще възложи тайна мисия на един от съквартирантите. Людмила Захажаева пък ще се яви в изповедалнята, за да бъде разпитана от Венета Райкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай