VIP Brother "Образцов дом" би "Сървайвър" по рейтинг

VIP Brother "Образцов дом" би "Сървайвър" по рейтинг | StandartNews.com

София. Нова тв е спечелила битката за зрителското внимание вчера вчерта. VIP Brother "Образцов дом" е имало по-голяна аудитория от тази на "Сървайвър" по конкурентната бТВ, показват данните на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen (Mediaresearch), цитирани от сайта на Нова.

Оказва се, че зрителите са гледали най-много Нова между 20.00 – 23.22 ч. в понеделник.

С дял от 38.8% от всички зрители в активна възраст (18-49 години), гледали телевизия по това време, Нова се оказва с почти два пъти по-голяма аудитория от втората телевизия в класацията – bTV (с дял от 20.9%). Разликата между двете телевизии е дори по-голяма сред младата телевизионна аудитория (на възраст 18-34 години), където Нова отчита дял от 44.1%, докато следващата телевизия привлича едва 20.7% от гледащите в този момент, сочат данните от пипълметрите.

Нова тв е успяла да спечели лидерска позиция сред българските канали още през първите десет минути на предаването. След 21.30 ч. аудиторията на предаването е два пъти по-голяма от тази на втората телевизия в класацията. Час по-късно, разликата в броя зрители между първата и втората телевизии е вече над четири пъти.

"След изключително успешния старт на X Factor през изминалата седмица, резултатът от първия епизод на VIP Brother потвърждава, че момента създаваме най-качествените предавания в България", коментира Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп".

Стандарт Нюз припомня, че снощи бе даден старта на Соц брадър или Vip Brother "Образцов дом". Първите съквартирани, които прекрачиха прага на къщата бяха естрадната певица Йорданка Христова и лорд Евгени Минчев. Двамата бяха настанени във Vip резиденцията и ще се ползват с доста облаги, които ще бъдат непознати на останалите участници. След тях в къщата на Големия брат влязоха още 13 души. Те обаче бяха настанени на две отделни места.

Политбюрото на шоуто в лицето на Данчето и Евгени трябваше да реши които участници да живеят при тях в лука и кои да отидат в трудововъзпитателното общежитие, издържано в соц стил. Двамата първоначално доста сериозно разпределиха съквартирантите, но към края на избора доста се забавляваха.

Интересен бе фактът, че последен в къщата влезе Тити Папазов. Той каза, че доста се е отегчил докато дойде време да го вземат с лъскавата ретро кола. Сподели, че идва с каузата да спаси "Левски", че е съсед на Евгени Минчев и иска да спи до неговото легло и желанието му се сбъдна. Заедно с Тити ще бъдат още певиците Кали, Камелия Тодорова, моделът Мартин Мартинов и сексапилният танцьор Атанас Месечков, познат от "Денсинг старс".

Снощният лайф на шоуто не мина и без газфове. Водещите Александра Сърчаджиева и Ники Кънчев посрещаха виповете на открито. Алекс бе премръзнала, а прическата й се развали от водата. По-късно продуцентите се сетиха да им дадат якетата, за да им бъде по-комфортно. Чадърът на Йорданка Христова пък бе взет от охраната точно на вратата на къщата, докато Евгени Минчев си го взе и не успя да се намокри. 

Нелека ще бъде съдбата на останалите съквартиранти, които бяха пратени в трудововъзпитателното общежитие. Плеймейтката за 2013 г. Ели Кучкова, чаровната Ели Гигова, певицата Камелия Воче, Жени Калканджиева и половинката й Тачо, актьорът Иво Аръков, скандалната водеща Албена Вулева и Ива Екимова ще трябва да се грижат за магаре, крава, кози, кокошки и други домашни животни. Те ще живеят точно като в едно време - ще имат режим на тока, ще се къпят само в неделя, ще готвят на печка "Ряховец" и ще мелят кафето си с мелачка. Биг Брадър им обяви, че ще им вземе личния багаж и те ще могат да ползват само едни работни дрехи и лъскавите такива, с които са влезли в къщата.

„Доста им е тежко вече на жените, които попаднаха в трудововъзпитателното общежитие. Започнаха вече да мрънкат за гримовете си. По-интересно обаче е в ТВО-то, обясни продуцентът на ВИП Брадър Нико Тупарев пред "Здравей, България".

Още интересни участници трябва да влязат в шоуто. Tехният брой не е ясен. От VIP Brother "Образцов дом" обявиха, че първото предаване на живо ще бъде довечера, а първите номинации ще се проведат в сряда, 17-и септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай