ВИДЕО: Хю Джакмън и Кара Делевин в екранизацията на Питър Пан

ВИДЕО: Хю Джакмън и Кара Делевин в екранизацията на Питър Пан | StandartNews.com

Първият трейлър на приказката за Питър Пан е вече факт. Филмът с участието на Хю Джакмън и модела Кара Делевин по историята на Джеймс Бари ще ни покаже един дълбок и реалистичен свят, главен "виновник" за който е режисьорът Джо Райт.

Историята ни праща в самото начало, като ни показва как едно сираче тръгва на битка срещу пирати, за да спаси острова на Питър Пан. Продукцията няма почти нищо общо с оригиналната приказка до момента, в който небето над Лондон се разкъсва от летящия кораб на Хю Джакмън, в ролята на Черната брада, и Капитан Хук, изигран от Гаред Хедланд, притичащи се на помощ на малкия герой.

Отклонението от сюжета на една от най-известните приказки е компенсирано с участието на брилянтните образи на Руни Мара като Тигровата лилия, Кара Делевин в ролята на русалка и Аманда Сейфрид, превъплътила се в Мери. Все якри герои, които обещават да ни пленят във вихър от пера, тайнствени пътеки и скрити лагуни, както и битки с мечове в търсене на едно съкровище - тук Райт не се отклонява особено от оригинала и атмосферата от книгата завладява от екрана с още по-голяма сила. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай