Ванеса Паради: Джони не е насилник

Според последните новини отвъд Океана Амбър Хърд, която е бисексуална, е изневерявала на Джони Деп с моделката Кара Делевин

Ванеса Паради: Джони не е насилник | StandartNews.com

Бившата жена до Джони Деп, с която споделяха 14 години семеен живот без брак и имат две деца, се застъпи за актьора по повод развода му, в отворено писмо до медиите.

"Джони е чувствителен и любящ мъж, който никога не би посегнал на жена", пише френската актриса.

Тя определя позорните обвинения на Амбър Хърд в домашно насилие за "скандални" и изказва съмнение в тяхната достоверност. "През всички тези години той не е проявявал физическо насилие към мен и тези обвинения нямат нищо общо с човека, с когото живях 14 прекрасни години", казва още в писмото си Паради.

Мнението на френската суперзвезда съвпада с това на първата съпруга на Деп - Лори Ан Алисън, за която актьорът се жени едва 20-годишен. Малко преди изявлението на Паради гримьорката заяви, че Джони никога не й е посягал. Макар бракът им да трае от 1983 до 1985-а, двамата остават приятели и след развода си.

Мики Рурк също защити карибския пират. Пред сайта TMZ 63-годишният актьор заяви: "На мен не ми изглежда като насилник. Той е много скромен човек, винаги е бил такъв, джентълмен, никога избухлив."

Рурк допълни, че не познава Амбър и не знае нищо за нея. Той и Деп се знаят от повече от 10 години. Партнират си в екшъна на Робърт Родригес "Имало едно време в Мексико" от 2003-а.

Английският актьор Пол Бетани, който партнира на Джони в "Мордекай", също се застъпи за приятеля си чрез социалната мрежа Туитър. "Познавам Джони Деп от години и през няколко връзки. Той е най-благият, най-милият и внимателен човек, който познавам. Само казвам...", сподели Бетани.

Междувременно стана ясно, че Амбър Хърд не е имала следи от наранявания, когато полицията е отишла да разследва обвиненията за домашно насилие от страна на Джони Деп на 21 май.

Сержантът от полицията в Лос Анджелис Марлон Мараки каза пред сп. "Пийпъл", че офицерите, които са пристигнали на място, не са открили доказателства за престъпление, а Хърд не е искала да подаде жалба, затова са си тръгнали. Именно тогава, според обвиненията на Хърд, Деп я бил замерил с айфона си.

Самият Джони е в Европа в момента. В събота неговата група "Hollywood Vampires", в която са Алис Купър и Джо Пери от "Аеросмит", изнесоха концерт в Лисабон по време на фестивала "Рок в Рио".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай