"Ваканция" сплотява семейство

"Ваканция" сплотява семейство | StandartNews.com

Новата щура комедия "Ваканция" е продължение на едноименния филм от 1983 година. Първата класическа комедия за семейство Грисуолд се появи на екран преди повече от три десетилетия. Тогава "Ваканция" разкри по изключително комичен начин на публиката бедствията, които могат да сполетят едно семейно пътуване през страната.

С течение на годините семейство Грисуолд заведе публиката на "Европейска ванакция", "Ваканция в Лас Вегас " и дори сподели своята "Коледна ваканция". Сега порасналият син Ръсти (Ед Хелмс) поема със семейството си на автомобилно пътешествие до най-готиния тематичен парк в Америка - "Уейли Уърлд". Целта му е да сплоти семейството, да освежи нещата с жена си Деби (Кристина Апългейт) и да се сближи с двамата си синове. Ръсти копира своя собствена ваканция от детството си. Но нещата не тръгват така, както е планирал...

Надявайки се да се сближи със семейство си и отново да преживее легендарната почивка от детството си, порасналият Ръсти взема жена си и двамата си синове на пътуване през страната до най-якия тематичен парк в Америка. По правило ваканциите никога не протичат по начина, по който са планирани. Понякога се объркват. Ужасно се объркват... според сценаристите и режисьори Джонатан М. Голдщайн и Джон Франсис Дейли в техния дебют в игралното кино.

И двамата са заклети фенове на поредицата, особено на първата част. В останалите роли, освен красавеца Крис Хемсуърт като Стоун Крендъл, дразнещо преуспелия зет Ръсти, ще видим и Сам Левайн, Ник Крол, Реджина Хол, Ед Хелмс, Лесли Ман. Бевърли Д Анжело и Чеви Чейс от първия филм сега отново са тук. Чейс, който се завръща като един от най-разпознаваемите и смахнати екранни бащи на света, а сега дядо, споделя: "Това, което сближава зрителите със семейство Грисуолд, е техният оптимизъм.

Независимо че всичко, което може да се обърква се случва, те са решени да стигнат до Уейли Уърлд и според тях това е мястото, където всичко ще се оправи. Те го искат толкова силно, а всички комични моменти по пътя правят пътуването наистина да си струва. Мисля, че тази "Ваканция" ще накара хората в киносалоните много да се забавляват."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай