Том Круз пак в невъзможна мисия

Том Круз пак в невъзможна мисия | StandartNews.com

Екшънът се вихри на няколко континента, каскадите са рискови

В "Престъпна нация", петата част на поредицата, героят на звездата оцелява сам

Петият по ред епизод от "Мисията невъзможна" - "Престъпна нация" е от днес е по екрана по света и у нас. Том Круз е отново основното действащо лице, а екшънът и безбройните каскади се развиват на няколко континента.
На Итън Хънт (Круз) е възложена нова мисия, която само той може да изпълни. Трябва да се попречи на Синдиката, бързоразвиваща се престъпна организация с добре обучени специални агенти, да постигне своята цел.
А тя е да се установи нов световен ред посредством нарастваща вълна от терористични атаки. Итън събира екипа си и се съюзява с Илса Фауст (Ребека Фъргюсън). Тя е бивш британски агент, която може и да се окаже член на тази престъпна организация, изправяйки се пред най-невъзможната си мисия до момента.

Пред Итън и екипа му стои най-невъзможната мисия досега - да изкоренят Синдиката, който по нищо не отстъпва на хората на Итън от Отряда на Агенцията за невъзможни мисии. Престъпната организация има и едно предимство - внедрила е свои хора навсякъде и Итън не може да има доверие на никого. От друга страна героят на Том Круз е преследван и от различни организации и структури на властта. Ново лице в "Мисията невъзможна" е героят на Алек Болдуин, който обаче е от противоположния лагер като представител на правителството. Това е битка за оцеляване. Ще спечелят по-добрите, а победените ще бъдат изличени завинаги от лицето на Земята.
Режисьор на "Мисията невъзможна: Престъпна нация" е Кристофър Маккуори ("Джак Рийчър"), а в ролите са още Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Шон Харис, Саймън МакБърни и Америка Оливо. Световната премиера на филма бе преди седмица във Виенската опера, където Том Круз, режисьорът и част от актьорския състав бяха специалните гости.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай