Тарзан живее в Лондон с Марго Робин

Тарзан живее в Лондон с Марго Робин | StandartNews.com

Коварен план връща героя в джунглата

"Легендата за Тарзан" - човекът, отгледан от маймуни в джунглата, отново оживява на големия екран. В новата лента мъжът, някога известен като Тарзан (Александър Скарсгард), е напуснал африканските дебри и от години живее цивилизовано в Лондон. Той се подвизава под името Джон Клейтън III, лорд Грейстоук и е женен за Джейн Портър (Марго Роби) - момичето, което не се колебае да го последва като негова спътница в живота.

Не минава много време и Тарзан е призован да се завърне в един свят, който му е до болка познат и от който изглежда до края на живота си няма да е в състояние да се отърве напълно. Той е поканен да се завърне в Конго като търговски посланик на Парламента, без да подозира, че е пионка в смъртоносен план. Задачата му е да разследва дейностите в миньорски лагер, където става нещо нередно.

Планът е оркестриран от водения от алчност и жажда за отмъщение белгийски капитан Лион Ром (Кристоф Валц). Но хората зад убийствения заговор си нямат и представа какво се готвят да отприщят.
Дейвид Йейтс е режисьор на хитовата приключенска сага по сценарий на Крейг Брюър и Адам Козард. Самюъл Джаксън е основният екранен партньор на Скарсгард.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай