Слави търси втора Крисия

Слави търси втора Крисия | StandartNews.com

бТВ и БНТ работят рамо до рамо за детската "Евровизия"

Търси се ново дете чудо, което да смае България и света, както го сториха Крисия, Хасан и Ибрахим в Малта.
"Шоуто на Слави" ще избере с конкурс кое българче ще представя страната ни в детската "Евровизия" в София тази година. Първият етап от кастинга започва от 3 юли и ще продължи до 23-и. Родителите на талантливите деца могат да изпращат аудио или видеозапис на изпълнение на малчуганите до "Шоуто на Слави".

Участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на детската "Евровизия" - 21 ноември. Шоуто ще е в "Арена Армеец".
Български музиканти и композитори ще изберат най-добрите деца. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса, като представител на БНТ също ще участва в избора. В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в "Шоуто на Слави", а най-доброто дете ще бъде избрано чрез интернет гласуване, за да ни представи на престижния конкурс.

"Доказахме колко успешно може да бъде партньорството между обществена и частна телевизия, когато са обединени от обща национална кауза. Ще се доверим отново на екипа на "Седем осми". На невероятния талант на Крисия, Хасан и Ибрахим дължим възможността да бъдем домакини на Детската Евровизия в България", заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова.
"bTV е част от това важно за България събитие, защото именно при нас през последните години бяха открити и утвърдени най-силните таланти на България. Обединените усилия на БНТ, bTV и "Седем осми" донесоха успех на България през 2014 г. Крисия, Хасан и Ибрахим ни показаха колко много талант имат децата у нас и ние трябва да подкрепяме тяхното развитие", каза Павел Станчев, главен изпълнителен директор на телевизията. "Детската Евровизия е общобългарска кауза, около която всички ние трябва да се обединим. В крайна сметка не е важно кой организира конкурса, а да се избере кандидат, с който всички българи да се гордеем", коментира Евгени Димитров - Маестрото от страна на "Седем осми".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай