Скалата в епицентъра на земетресение

Дуейн Джонсън трябва да спаси дъщеря си, в чиято роля е Александра Дадарио

Скалата в епицентъра на земетресение  | StandartNews.com

Екшън трилърът "Сан Андреас" отново събира Дуейн Джонсън-Скалата с режисьора Брад Пейтън и продуцент Бо Флин след работата им в хита "Пътуване до тайнствения остров". В Калифорния става опустошително земетресение от 9 степен при разлома Сан Андреас. Шефът на хеликоптер за издирване (Скалата) и бившата му съпруга Ема (Карла Гуджино) се впускат в съвместно пътуване от Лос Анджелис към Сан Франциско, за да спасят единствената им дъщеря. Девойката (Александра Дадарио) е поела на север към доведения си баща Даниел (Джоан Гръфъд), който обаче е изчезнал. Сега тя трябва да разчита на собствените си инстинкти и находчивост, за да оцелее и да се проправи път към безопасността заедно с Бен (Хюго Джонстън-Бърт) - млад мъж, когото току-що е срещнала. Но този коварен път на север е само началото. И когато си мислят, че най-лошото е свършило, се оказва, че адът едва сега започва.

"Бях запленен от сценария, бях разтърсен. Той ме сграбчи за гърлото и не ме пусна до последната страница. Земетресението удря без никакво предупреждение и човек се опитва да оцелее минута след минута. Това прави и "Сан Андреас" толкова силно изживяване", признава Скалата.

За да запазят напрежението и тръпката у зрителите, създателите на филма се стремят да заредят широкообхватната история с повишена доза екшън и драма. Независимо от факта, че не всичко на екрана е достоверно. "Сан Андреас" показва как непредсказуемата и неконтролируема сила на природата провокира проявата на най-дълбоките човешки инстинкти. А те са нуждата да се свържеш с другите и да се убедиш, че всичко е наред с най-важните хора за теб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай