"Синовете на анархията" се завръщат

"Синовете на анархията" се завръщат | StandartNews.com

"Синовете на анархията" се завръщат на 17 февруари по bTV Action. Петият сезон на екшън драмата ще се излъчва всеки делничен ден от 16 часа. Премиерните епизоди ни връщат в измисленото градче в Северна Калифорния - Чарминг. В това забравено от Бога и държавата място на почит са банда рокери, които продават нелегално оръжие, наричайки себе си "Синове на Анархията" (или SAMCRO).

Главният герой, младият Джаксън Телър, който е син на основоположника на SAMCRO, намира дневника на баща си, където са описани подбудите за създаване на групата. Той започва да си задава въпроси и да се измъчва от мисълта, че заедно с другарите му са стигнали твърде далеч в стремежа си да построят истински справедлив по техните разбирания свят.
Джакс, като един съвременен Хамлет, започва да води философски разговори с духа на баща си - като в трагедията на Шекспир. И той си задава въпроса "дали е по-достойно да понасяш стрелите на свирепата съдба или обнажил меч да се опълчиш срещу море от мъка и в таз битка да ги зачеркнеш всички". Изниква и другото класическо питане: "Има ли нещо гнило в Чарминг?" Сред тези силни съмнения в градчето пристига полицай Дейвид Хейл. Той също се изправя пред дилема - дали да последва останалите си колеги в корупцията, или да прекрати своеволията на синовете на анархията.

В новия сезон много тайни на градчето започват да изплуват. Клубът и семейството на Джакс са подложени на морални изпитания, въвличайки се в нови бизнес начинания. Джакс се опитва да вземе клуба в свои ръце и предлага нов модел за дейността на SAMCRO.

Сценарист на "Синове на анархията" е Кърт Сътър, а в ролите са Рон Пърлман, Томи Фланаган, Джони Люис, Марко Боун Дж., Кейти Сагал, Чарли Хънъм и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай