Симона Пейчева спечели "И аз го мога" (ВИДЕО)

Симона Пейчева спечели "И аз го мога" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Симона Пейчева спечели финала на шоуто "И аз го мога" по Нова тв. Това стана след като 50,9% от зрителите гласуваха за нея. Актрисата Яна Маринова, която също достигна до финала, получи 49,1% от вота.

Усмихнатият готвач Иван Звездев, който като малък е бил част от трупата на цирк "Балкански", получи почетното трето място.

Снощи Симона трябваше да се състезава на кокили срещу Петко Димитров. Журито бе впечатлено от изпълнението и поздрави двамата участници за смелостта им да изберат именно това предизвикателство.

"Всеки иска по някакъв начин да стане шампион или да спечели дадена награда, имах тази възможност тази вечер. Трудно е когато си бил да покажеш,че още можеш", каза победителката. И изтъкна, че останалите участници и екипа са й давали сила да покаже собствените си качества и да има вярата, че можеш. "Аз го мога, защото те бяха до мен", завърши Симона и благодари на всички.

Журито изтъкна, че всеки един от участниците е израснал по време на трите месеца, но Яна Маринова и Симона Пейчева са били неотразими във всеки един свой номер и заслужават да се борят за първото място.

„Въздушно обяснение в любов", както го нарече журито, бе друго силно изпълнение на финала - на Яна Маринова и Жана Брейчева.

Поли Генова и Ники Георгиев пък трябваше да имитират съответно Лили Иванова и Майкъл Джексън - точно като имитатори от "Като две капки вода". Гаучоси, украинска полка, въздушна акробатика, бяха другите дуели за вечерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай