Шеф на НАСА вади тайни за Марс в "120 минути"

Шеф на НАСА вади тайни за Марс в "120 минути" | StandartNews.com

Ексклузивна среща с ръководителя на програмата за проучване на Марс ще има тази неделя в предаването "120 минути" със Светослав Иванов по bTV. Екипът е подготвил нова порция ексклузивни срещи. Едната от тях е в рубриката "Роуминг", която ще се осъществи от легендарния "Джонсън спейс център" в Хюстън. В седмицата, в която НАСА оповести, че на Марс има вода, за първи път в Източна Европа ръководителят на програмата за проучване на Марс Джим Уотсън застава пред Светослав Иванов и българските зрители.

Освен това зрителите на "120 минути" ще разберат дали легендарният боксьор Серафим Тодоров има шанс да се изправи отново срещу най-богатия спортист Флойд Мейуедър. В момента Сарафа тренира усилено и се готви да замине за САЩ, където ще гостува на Майк Тайсън.

Началникът на Клиниката по интензивно лечение в "Пирогов" и един от емблематичните български лекари, професор Милан Миланов, ще гостува на Светослав Иванов навръх 70-годишния си юбилей. В "главната роля" ще видим една от най-обичаните актриси от сериалите на bTV - Яна Маринова.

В "Тази събота" и "Тази неделя" пък Христо Пимпирев и Боян Биолчев ще представят своя проект за превръщането на София в европейска ски столица, а лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще е ексклузивен гост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай