Сериалът "Връзки" тръгва по bTV

Сериалът "Връзки" тръгва по bTV | StandartNews.com

Сериалът "Връзки", който се снима от повече от година, си намери ефирен дом - ще се излъчва по bTV от 3 юни. Звездата в поредицата Михаил Билалов си партнира с Лилия Маравиля, с която снимаха и в "Под прикритие". "Връзки" е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

"bTV отново залага на нови лица и жанрови тенденции, като продължаваме линията за инвестиции в българските сериали. "Връзки" е поредица без алтернатива в националния телевизионен ефир", коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
В сериала ще видим още Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. Ще има и много гост-звезди, които ще изиграят себе си. Продуцент на сериала е "Емо Вижън", а в екипа влизат режисьорите Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов. През април "Връзки" беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан. Интерес към епизодите са проявили продуценти от Испания и Франция. Тенденцията е да се снимат все повече комедии и градски тип сериали, които разискват взаимоотношенията в съвременните семейства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай