Съживяват герои от "Игра на тронове"

Съживяват герои  от "Игра на тронове" | StandartNews.com

Хрътката, Оша и Джон Сноу се завръщат в 6-и сезон на прочутия сериал

Кой участва в шестия сезон на сериала "Игра на тронове", снимащ се в момента, е една от най-строго пазените тайни на земното кълбо!

Въпреки че създателите на култовата поредица анонсираха, че Йън Макшейн и Макс фон Сюдоф ще прекрачат границите на Вестерос, така и не бе публикувано традиционното промовидео с актьорите, пише "Венити Феър". Докато запалените по "Игра на тронове" гадаят кои ще са новите им любимци, наблюдателни фенове край една от снимачните площадки - в Белфаст, вече съобщиха за един от смятаните за мъртви стари герои, който може би ще се завърне.

Това е Рори Маккан, който играе Сандор Клегейн- Хрътката. Актьорът бил забелязан в хотел, използван от екипа на "Игра на тронове", а в същото време действително в града е имало снимки. Така че най-вероятно персонажът ще отбележи триумфалното си съживяване. Подозира се, че Хрътката всъщност се възстановява от раните си, нанесени му в боя с Бриан, и прекарва остатъка от дните си в анонимност като гробар в манастир. Маккан не е единственото познато лице, забелязано в Белфаст. Тази седмица на снимачната площадка са били видени Наталия Тена и Арт Паркинсън - Оша и Рикон Старк. Двамата не са се появявали от трети сезон, когато зрителите още не познаваха Оберин Мартел, а Джофри и Тивин Ланистър бяха живи. За последно ги видяхме, когато Бран решава да продължи отвъд Вала, а Рикон тръгна заедно с дивачката Оша за дома на Ъмбърите, тъй като отвъд Вала би било прекалено опасно за него. Така че е възможно в шести сезон да видим малко екшън покрай Ъмбърите за съдбата на Рикон.

Завръщането на Бран и Ходор вече бе потвърдено, така че Старките на екрана догодина наистина ще са много. Само преди няколко дни и Кит Харингтън засили подозренията, че героят му Джон Сноу ще се завърне и шести сезон. Актьорът публикува снимка с Марлън Уолън, основател на британска танцова трупа и бивш участник във "Великобритания търси талант". Двамата са в Белфаст, където текат снимките на сагата. Тоест - Харингтън е в Ирландия, а къдриците на Джон Сноу още са на главата му. Дали той е около снимачната площадка, само за да се види с приятели, или ще участва за кратко в сериала - предстои да разберем. Както и това дали героят на Захари Бахаров ще ощастливи феновете в родината с ренесанс в кръвожадните битки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай