Сашо Майонезата свали сървайвърка

Сашо Майонезата свали сървайвърка | StandartNews.com

Владо Пенев подкрепи Карамазов на премиерата по седем осми панталони

Бившият на Елен Колева не се отдели на фотографка от шоуто

Екипът на "Сървайвър: Камбоджа" даде начален тон на приключенията с изискано парти в "Естерхази", на което всички заедно гледаха първия епизод. Александър Найденов, който е коментатор във "ВИП брадър", пристигна със сървайвърката Ралица Кирилова, участничка от предишния сезон. Той почти не се отдели от къдрокосата брюнетка, предизвиквайки коментари, че явно е преживял Елен Колева.

Като един от интересните търсачи на силни усещания се очертава неврохирургът Емануил Найденов - той се надява да спечели стоте хиляди, за да помогне на пациентите си.

Певецът Крум призна, че умишлено е тръгнал неподготвен за "Сървайвър", за да усети чистата емоция. По едно време бил целия в синини и рани, а наоколо дебнели отровни влечуги и гадини. Той бил стъписан и от факта, че всички изпитания и преживявания били неподправени и сурови и наистина трябвало да се оцелява.

Владо Пенев също уважи партито на сървайвърите и се почерпи в компанията на водещите Владо Карамазов и Христина Апостолова, която направи впечатление с татуировка на гърба си. Колегите им от "Комиците" също се появиха на купона с морски дарове и класно шампанско. Руслан Мъйнов и Петьо Петков-Шайбата разпитваха с интерес за детайли от първия епизод. Зрелището започна с разпределянето в две племена - Нага и Гаруда, както се казват митичните кхмерски богове и изконни врагове. В единия отбор са хора от предишни сезони на шоуто, а в другия - само почитатели на играта новобранци.
Надпреварата продължава и довечера, когато участниците ще изгонят първия член от едното племе. Коалициите вече се оформят, но не всички очаквания са реалистични. След две игри отношението на звездите към новобранците е все така пренебрежително. Племето Нага е мотивирано и сплотява духа с непрекъснати тренировки, адаптира се към битовите трудности и напредва с лагера. Не толкова приятно минава времето на Росен Вангелов на Острова на прокудените - всъщност той е скритият, 23-и сървайвър.

Дори домашният му любимец и единствена компания - маймуната Мистър Сок, не успява да го разтуши. Разделени на две групи, 11-те сървайвъри преминават през два кръга в игра, която изпитва бързината и координацията им. Победителят взема огърлица, която му гарантира, че няма да напусне първи острова и играта.

И двете телевизии казват, че са номер едно

Ясно беше, че "Сървайвър" и "ВИП брадър" претендират за първенство в есенния сезон и надцакването с рейтинги ще започне сега.

След старта всяка от телевизиите обяви различни данни. От bTV съобщиха, че първият епизод на случките в Камбоджа е фаворитът на публиката. "С разлика от 45% сред активната аудитория на възраст 18-49 и над 50% сред младите между 18-34 спрямо следващата в класацията телевизия "Сървайвър" даде началото на най-голямото приключение в ефира на сезона. В своя пик предаването привлича 1 милион и 156 хиляди зрители. Данните са на ГАРБ", пишат от bTV.

От Нова контрират: "Категоричен победител в битката за зрителско внимание - така може да се определи първият епизод на "ВИП брадър". Според данните на пийпълметрична агенция Nielsen Нова е най-гледаният тв канал в България в часовия интервал 20-23, 22 ч. С дял от 38.8% от всички зрители в активна възраст (18-49), телевизията се оказва с почти два пъти по-голяма аудитория от вторите в класацията - bTV (с дял от 20.9%).

Разликата е по-голяма сред 18-34-годишните, където Нова отчита дял от 44.1%, докато следващите привличат едва 20.7% от гледащите в този момент".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай