Сървайвърите в люта битка за картофи и бира

Бирата и картофките ще се превърнат в най-жадуваното щастие в Камбоджа

Сървайвърите в люта битка за картофи и бира | StandartNews.com

Пържени картофи и студена бира - подобно изкушение ще изправи на нокти двете племена Нага и Гаруда в "Сървайвър" днес. Отборите ще трябва да излъчат най-авторитетните двама участници, които ще играят за награда и двоен вот на племенния съвет.

В Нага Ваня Дзаферович ще анализира в дълбочина своите съотборници и преки конкуренти за победата. Той отчита битката за лидерското място между Марчо и Явор, стратегията на Надежда, Дамяна и Деси да играят със силните мъже, посочва Васил като първия, който ще напусне племето. Но строгият прагматизъм няма да помогне на футболиста срещу мъката по семейството и отбора. Дали ще се пречупи пред трудностите или ще спази обещанието си към Жени да се бори до край, зрителите ще разберат днес.

В Гаруда пък ветераните се настройват все повече срещу Занев. Под вещото ръководство на Бърканичков те кроят хитри планове, за да го отстранят от играта, докато морякът е убеден, че племето оценява ролята му за бъдещите победи. Предстои и следващата напрегната игра за племенен имунитет.


Под жарките лъчи на камбоджанското слънце Нага и Гаруда ще премерят бързина, сила и съобразителност. Тежките сандъци, които ги очакват, ще се превърнат в оправдание за загубилите. Докато хапват около лагерния огън и ветерани, и новобранци ще дискутират кой ще напусне състава на победените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай