Сара Джесика Паркър се завръща

Сара Джесика Паркър на снимачната площадка

Сара Джесика Паркър се завръща  | StandartNews.com

$35 милиона ще похарчи актрисата за две нови къщи

Сара Джесика Паркър се завръща на малкия екран. Тя е звездата и изпълнителният продуцент на новия сериал на HBO "Развод". 50-годишната актриса е започнала снимките в Ню Йорк. Ролята й е на Франсис, която обмисля развод със съпруга си, но все още не се осмелява да го поиска. Въпросният господин ще бъде изигран от Томас Хейдън Чърч. Робърт, както е името на героя му, й дава развод, след като разбира за нейна любовна афера. В забавния сериал играе и Моли Шанън - тя е приятелката на Франсис, която ще повлияе на нейното решение за раздялата. Актрисата публикува снимка в социалната мрежа Инстаграм от гримьорната си. Текстът под нея гласи: "Чувствам се добре да се завърна". Звездата от "Сексът и градът" ще се появи на малките екрани до края на тази година. Това е първото й голямо телевизионно участие от 2004-а насам.

Въпреки че играе жена, която иска да е сама, в реалния живот Паркър е щастливо омъжена за колегата си Матю Бродерик от 1997 година насам. Холивудската двойка има 3 деца - Джеймс (13) от предишния брак на актьора, и близначките Марион и Табита (6). Семейството живее в Уест Вилидж в Ню Йорк. Съседите от квартала спокойно могат да срещнат Сара, която разхожда децата си или ги води на училище. Действителният бит на Сара всъщност доста се различава от този на Кари Брадшоу. Актрисата дори се обижда, когато я сравняват с героинята й в "Сексът и градът", която й донесе световна популярност. Макар да имат една и съща мания по модата и най-вече обувките и да живеят в Ню Йорк, двете коренно се различават. Паркър води спокоен живот в покрайнините на мегаполиса за разлика от писателката в сериала, която е на всяко светско събитие в Голямата ябълка. Красавицата твърди, че тя и съпругът й са обикновени хора. Въпреки това все повече американски медии съобщават за бъдеща покупка на звездната двойка - две къщи, намиращи се точно до настоящата им, на стойност 35 милиона долара. Паркър и Бродерик отвориха вратите на дома си, за да бъде представен в кратко видео, публикувано в сайта на американското модно издание "Вог". От кадрите се вижда множество картини - смесица от различни стилове в изобразителното изкуство, гигантска тенис маса в хола, множество бейзболни топки с автографи на спортни величия, еклектични мебели в безброй нюанси. Къщата излъчва уют и творческа енергия и най-вероятно семейството се чувства много удобно в нея. Кой обаче не би искал повече пространство в и без това претъпкания Ню Йорк?

Още от ерата "Сексът и градът" актрисата е модна икона за хиляди жени по света и муза на най-прочутите дизайнери. Нейната визия е определяна като символ на женственост, сила и интелигентно експериментаторство със стиловете. Паркър дори създаде няколко колекции обувки и чанти за американския моден гигант "Нордстръм". Последната от тях е съсредоточена върху сватбената тематика. Фешън съветът на актрисата към дамите е да не се увличат по тенденциите. Самата тя залага на семплите, но елегантни тоалети, които я представят в най-добрата светлина предвид 50-те й години. Избира екстравагантните рокли, само ако светското събитие изисква подобен дрескод. "Купувайте дрехи, които да не бъдат модерни само за този сезон, а за цял живот", казва Паркър. Желанието на красавицата е децата й да се чувстват адекватно и спокойно - а не смутено от маниите на родителите си, както се случва при много звезди от хайлайфа. Красноречив пример за подобни грешки е Мадона, която получи есемес от дъщеря си "Какво е това, за бога?!" заради визията си на последните награди "Грами".

Актрисата е горда притежателка на две награди "Еми" след 10 номинации за отличието. 8 пъти се състезава и за "Златен глобус", 4 от които печели - всичките за ролята й в "Сексът и градът". Филмовите й участия, които също й носят популярност, са в "Меден месец във Вегас" (1992), "Клуб първа съпруга" (1996), "Камъкът на раздора" (2005) и "Къде покриха Морган?" (2009).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай