С тайна мисия стартира новият сезон на "ВИП Брадър"

С тайна мисия стартира новият сезон на "ВИП Брадър" | StandartNews.com

София. „Имало е много предизвикателства и пречки, които е трябвало да преодолея. Била съм доста смела винаги, такава ще бъда и в Къщата", зареча се Йорданка Христова, която първа влезе в бароково обзаведената Къща на ВИП Брадър и ще има тайна мисия.

„Рискувам авторитета си, рискувам да изгубя много от почитателите си. Всички са в потрес от това мое решение, не могат да повярват, че наистина го правя. Рискувам много и разбира се, малко се страхувам. Не знам как ще реагирам в някои ситуации, но смятам, че прилагайки моите йога практики, ще се справя", споделя певицата.

За първи път съдбата на Съквартирантите ще се решава не само от Големия брат, но и от двама от участниците, които ще получат властта в Къщата, превръщайки се в своеобразно Политбюро още на старта на предаването. Това ще са Йорданка Христова и Евгени Минчев. 

Риалитито, което е подчинено на "социалистическа тематика" и се нарича "Образцов дом", ще продължи 3 месеца, но участниците ще могат да гласуват на изборите на 5 октомври. Те ще получат специална градска отпуска за това.

Нико Тупарев обясни, че идеята е народът да бъде провокиран за размисъл. То има препратки към миналото заради 70-ата годишнина от 9 септември. Една от бъдещите брадърки била запитана знае ли каква дата е 9 септември, а тя отвърнала: "А, мисля, че тогава нямам ангажименти!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай