"Революцията Z" събра Ели и Ицо

"Революцията Z" събра Ели и Ицо | StandartNews.com

В първия миг ми се стори надут, но го обикнах, казва балерината

Ако Светослав Минков трябваше да напише наново своя знаменит разказ "Водородният господин и кислородното момиче", то може би нямаше да има тъжен край и вероятно щеше да се нарича "Балерината и басистът". Има нещо особено вълнуващо в това съчетание - много музика, тестостерон, изящност, красота. Любовта между Ели Колева - гадже на барабаниста Фипо от сериала на bTV "Революция Z", и Христо Михалков, който ще видим съвсем скоро в новите епизоди като басиста на бандата, е също толкова пламенна, истинска и се случва като на кино. Между няколко дубъла.

Той наистина изглежда загадъчен, леко мрачен и това нямало как да убегне на мацките от снимачната площадка. Като на филм, но зад кадър, те се скупчвали и си шушукали по негов адрес - питали се кой е този красавец. Ели също го забелязала и се осведомила, че той ще бъде новото попълнение в сериала, а и в самата банда "Революция Z", която съществува като музикална формация и в живота. За първи път се видели на 3 януари, когато камерата се завъртяла за 4-ия сезон. "Първото ми впечатление беше, че е надут. После ми казаха, че бил на 27. Аз бях малко преди да навърша 18. Мислех си, че е малко вероятно да се случи нещо, признава Ели. "Като я видях, си помислих колко е скромна и мълчалива", усмихва се Ицо.

Отначало Христо бил прослушван за ролята на Боби. Заедно с бандата му "Go week" се явили на кастингите в самото начало на поредицата и Ицо стигнал до 3 кръг. Гласели го за Боби, но им се сторил по-възрастен, отколкото трябва да бъде персонажът и избират 2 години по-малкия Иван Тишев. Освен това Ицо има и татуировка, а тийнът Боби нямало как да се мотае изрисуван. По време на кастингите обаче се наложило всички да свирят заедно и да имитират банда. Между Ицо, Тишев и Иван Иванов (Фипо) се получила истинска химия. Затова в новите епизоди те ще свирят от сърце заедно.

След като първия път не се получило и не бил одобрен, Христо работел с различни изпълнители. Тъкмо се гласял да заминава като озвучител за "Сървайвър" в Камбожда, имал даже и билети и паспорт, когато го извикали за 4 сезон на тийн сагата. Времето за решение било няколко часа. Предпочел "Революция Z". Ще го видим като новия съученик Стефото (ударението е на първото "о") в класа на Ели и двамата ще имат обща сцена. Гаджета пред камерата няма да бъдат, но именно в този диалог като мълния ги разтресла стрелата на Купидон. Ели си спомня, че се разтреперила, но го попитала дали иска след снимките да хапнат заедно. Той не мислил дълго и отвърнал "да".

За нея

Ели слага цвичките в 3 клас и тази година завърши националното училище по балет. За "Ревоюлция Z" научава от баща си Борислав Колев, кинокритик и автор на филма "Стоичков". Той я съветва да се пробва на кастинга. "Поискаха да пея, аз изобщо не мога. Накрая казаха: "Направи, каквото изобщо можеш". Тя се покрусила и си мислела, че нещо се е изложила. Но след три месеца й се обадили, че започва снимки с епизодична роля. Развълнувала се.
"В началото бях някак си в масовката, но все пак имах име. Сега в трети и четвърти вече съм гаджето на Фипо и го приемам като повишение", смее се красавицата. Когато е на снимки, е супер сериозна, защото го приема като ангажимент, макар и приятен. Така че много майтапи няма. Когато обаче с Иван Иванов веднъж играели влюбените си герои Криси и Филип, трябвало той да я предразположи - опитват се за първи път да правят секс. Режисьорът му казал да вземе от гроздето, което било наоколо и да й пъхне едно зърно в устата. На Ели й се видяло като "ГМО" - едва го преглътнала и още дъвчела, когато дошла нейната реплика. Всички се смели и имало няколко дубъла. Сцената, в която Ели е като Найтири от "Аватар", цялата синя, отнела цял ден приготовления. Три часа й правели косата, после я облекли в синьото трико, сложили й и лещи. "Много трудно ми сложиха едната и стоях с едно жълто и едно кафяво око. Беше страховито. Дълго ме убеждаваха да опитаме и за другото и накрая успяха да ми сложат лещата. Нарисуваха ми и лицето синьо", спомня си тя. Снимала в сериала до абитуриентския бал. След това се явила на прослушване и я одобрили в трупата на балет "Арабеск". Иска й се да продължи с актьорско майсторство. За нея един ден перфектната роля би била да изиграе балерина.

За него

Христо казва, че хваща китарата на 13. В този период активно се пускал със скейт и веднъж минал покрай някакъв ефектен плакат на китара с телефонен номер. Тогава му хрумнало да се запише на уроци. "Първо дрънках на старата, издънена "Кремона" на баща ми, но после нашите ми купиха. Три месеца учих китара и после минах на бас", разправя той. Работех нелегално в музикален магазин, за да си спестя за нов инструмент", разказва той. Минал през няколко училищни групи - с първата започнал в 8 клас, в 39-о училище. Най-сериозната му банда е Go week, на която освен басист е и вокал. Пеят на английски. Стигат до финала на "Евровизия 2012", но в момента се разпадат, защото всеки се занимава с различни неща. С Ели са заедно почти денонощно и най-обичат да запалят колата и да се разхождат из България. Съветва тийновете да не се филмират, защото историите в сериала са просто художествена измислица, а истинският живот е по-различен.

Ицо ще бъде титулярен басист на "Революция Z", бандата в живота, а Никола Стоянов, който е Тино, и Иван Тишев (по образование китарист) ще се заменят като соло изпълнения на участията из страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай