Реалити "Пееш или лъжеш" тръгва по Нова

Реалити "Пееш или лъжеш" тръгва по Нова | StandartNews.com

Ненчо Балабанов и Мария Игнатова са водещи на ново шоу по Нова. В "Пееш или лъжеш" хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители.

Във всеки епизод участниците ще бъдат оценявани от една популярна личност от музикалната сцена у нас. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата ще има специална мисия - да определи кой "пее" и кой "лъже" на сцената, а на финала я очаква дует с победителя. Всички, които искат да вземат участие в шоуто, могат да се запишат на телефон 0885 613 363. Кастингът ще се проведе на 9, 10 и 11 септември в Национален дворец на културата, "Студио 5".

А на 6 септември, в Княжеската градина в София, по повод старта на сезона по Нова, ще се проведе концерт-спектакъл на открито от 20 часа. Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует "Авеню", Етиен Леви, Християна Лоизу, Рафи, Дара, Славин, Ненчо Балабанов, Невена Пейкова и Стивън Ачикор ще са сред изпълнителите. А някои от тях ще влязат в неочаквани дуети и квартети с лица на Нова.

На празничния ден ще бъде представено най-важното от новия телевизионен сезон и най-актуалните онлайн проекти. За доброто настроение на присъстващите и всички пред екрана ще се погрижат и най-колоритните тв водещи - Зуека и Рачков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай